Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

«Ο καλός ΠΑΟΚ κερδίζει»

PAOK
Στον Arenα FM 89,4 μίλησε ο βετεράνος  ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αλλά και του ΠΑΣ Γιάννενα, Νίκος Λιάκος και έκανε την δική του ανάλυση για το παιχνίδι του πρωταθλήματος μεταξύ του “Δικεφάλου” και της ομάδας των Ιωαννίνων.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Νίκος Λιάκος:
Για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ: “Στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκα σαν ποδοσφαιριστής με το πρωτάθλημα και οι αναμνήσεις μου είναι εξαιρετικές. Εκείνα τα χρόνια υπήρχαν 25  καλοί ποδοσφαιριστές, ομοιογένεια και καλό κλίμα με διοίκηση και κόσμο. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα όμως κάτι πρέπει να κάνει για να χτυπήσει τον Ολυμπιακό. Κρατάω επαφές με ανθρώπους από εκείνη την εποχή. Έχω σχέσεις με τον Μαλιούφα, με τον Αποστολίδη και άλλους πολλούς”.
Για την σημασία της οικονομικής ευχέρειας στον χώρο του ποδοσφαίρου: “Το οικονομικό είναι μεγάλη υπόθεση. Άμα έχεις τα χρήματα και σωστή διοίκηση προχωράς. Λάθη κάνουν όλοι, όποιος κάνει όμως τα λιγότερα προχωράει. Σήμερα το οικονομικό είναι ακόμα σημαντικότερο από ότι παλαιότερα”.
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ: “Το παιχνίδι είναι δύσκολο όμως ο ΠΑΟΚ το θέλει παραπάνω καθώς διεκδικεί το πρωτάθλημα. Βέβαια, τα Γιάννινα έχουν πολύ καλή ομάδα και δε πρέπει να υποτιμηθούν. Ο ΠΑΣ είναι καλός σε όλες τις γραμμές και πιστεύω πως έχει αποκτήσει ένα μέταλλο. Έχει αυτοπεποίθηση από πέρυσι και αποδίδει ιδιαίτερα στην έδρα του. Πιστεύω το παιχνίδι θα κριθεί στον χώρο του κέντρου. Όποιος επικρατήσει εκεί θα έχει τον πρώτο λόγο. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερους παίκτες, το θέμα όμως είναι να αποδώσουν σύμφωνα με τις ικανότητες τους. Αν παίξει σαν ΠΑΟΚ, θα κερδίσει”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: