Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

«Μεγάλο ρόλο θα παίξει η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου»

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννενα Σάββας Παντελίδης, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι της ομάδας των Ιωαννίνων με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι:«Καταρχήν να πω πως μεγάλο ρόλο θα παίξει το πώς είναι το γήπεδο. Έχουν γίνει μεγάλες βελτιώσεις, όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο. Όταν ήμουν εγώ στα Γιάννενα υπήρχαν και βροχερές μέρες και δεν είχαμε πρόβλημα. Αν όπως δεν είναι σε καλή κατάσταση, τότε αυτό θα βοηθήσει τον ΠΑΣ γιατί έχει συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιους χώρους. Ένα μικρό πλεονέκτημα, όχι μεγάλο, λόγω της λάσπης. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα άκρα των δύο ομάδων. Και οι δύο ομάδες έχουν εκεί μεγάλη δυναμική. Αυτά τα σημεία των δύο ομάδων θα κάνουν το παιχνίδι. Στον ΠΑΟΚ και τα μπακ και τα εξτρέμ είναι πολύ δυνατά και θα χτυπήσει εκεί. Ο ΠΑΣ έχει καλό άξονα και πιστεύω θα κάνει από εκεί παιχνίδι».


Για τον Ντε Βισέντι:«Ο Ντε Βισέντι είναι ένα παιδί που αγαπάει το ποδόσφαιρο και θέλει να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό».


Τέλος ανέφερε: «Όποιος βάλει πρώτος γκολ θεωρώ πως θα έχει το μεγάλο προβάδισμα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλές ανατροπές, αλλά ο ΠΑΣ έχει δυνατή έδρα και άμα το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση τότε δεν θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ να το γυρίσει. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στον άξονα, καθώς και Λάζαρ και Τζιόλης είναι κουρασμένοι και κάποια στιγμή θα χρειαστούν αναπνοές».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: