Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ο Γκάλης και ο Τζόρνταν!!

sakellariou
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο βετεράνος διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ, Σωτήρης Σακελλαρίου, ο οποίος ήταν παρών στο πρώτο παιχνίδι του Γκάλη με την φανέλα του Άρη, σαν σήμερα (02/12) το 1979.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Σωτήρης Σακελλαρίου:
Για το ντεμπούτο του Νίκου Γκάλη με τον Άρη: “Γνωρίζαμε απλά ότι ο Άρης έφερε ένα νέο παίκτη, ο οποίος είχε παίξει μπάσκετ στην Αμερική. Στο πρώτο παιχνίδι, που εμείς χάσαμε στον πόντο, ο Γκάλης έδιξε καλά στοιχεία, αλλά φυσικά όχι εκείνα που τον έκαναν διάσημο στη συνέχεια. Έβαλε 30 πόντους και θυμάμαι ότι έκοψε το δικό μου.

Για την περίφημη φάση στο Αλεξάνδρειο με τον Μάικλ Τζόρνταν: “Έπαιζε η εθνική ομάδα με το πανεπιστήμιο Νορθ Καρολάινα. Κάποια στιγμή στήθηκα για να κερδίσω επιθετικό φάουλ και ήρθε ο Τζόρνταν και… απογειώθηκε. Πέρασε από πάνω μου, κυριολεκτικά! Ε, τότε είδα τον αριθμό του παπουτσιού του. Φορούσε 13! Ενώ εγώ 10,5…”.
Για την κατάσταση σήμερα στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης: “Τίποτε σχεδόν δεν πάει καλά, ξέρετε που βρίσκεται ο Ηρακλής. Το κλίμα που υπάρχει γενικότερα στον αθλητισμό, υπάρχει και στο μπάσκετ. Δυστυχώς, πιστεύω πως το ίδιο αρνητικά θα συνεχιστεί η κατάσταση. Παλαιότερα μπορεί να μην υπήρχαν τα χρήματα, αλλά υπήρχαν τα κίνητρα και τα ταλέντα. Τώρα, όλα είναι απογοητευτικά…”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: