Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

«Μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το χθεσινό ματς με τον Πανθρακικό: «Σίγουρα είναι άσχημα τα πράγματα αγωνιστικά, ωστόσο έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και στο παρελθόν. Σε καμία περίπτωση το σκορ δεν θα έπρεπε να είναι 2-2. Πιο δίκαιο θεωρώ ότι θα ήταν το 0-0. Ο Άρης υστερεί τόσο στο δημιουργικό παιχνίδι που όταν ανεβαίνει ψηλά δεν μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες αλλά και στο αμυντικό, καθώς οι παίκτες που αγωνίζονται στην άμυνα δεν μπορούν να δέσουν, είναι αργοί και πολύ ευάλωτοι και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Όσον αφορά την δημιουργία πλην του Τάτου κανείς άλλος δεν μπορεί να περάσει μια κάθετη μπαλιά».

Για τις συνεχιζόμενες κακές εμφανίσεις του Πουλίδο: «Δεν μπορεί να παίξει μαζί με τον Έλσνερ. Πρέπει να έχει έναν πιο γρήγορο στόπερ δίπλα του. Παράλληλα βλέπω πως δεν στέκετα καλά και ψυχολογικά. Χθες ήταν τραγικός όπως και πολλοί άλλοι. Δεν φταίει όμως μόνο αυτός. Δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως εξιλαστήριο θύμα».

Για το τί μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα: «Αν γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις το Ιανουάριο μπορεί η ομάδα να αλλάξει πρόσωπο. Το ίδιο συνέβη και πέρσι. Μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση, καθώς με δυο τρεις νίκες αλλάζουν όλα. Δείτε το παράδειγμα της Βέροιας που με τη χθεσινή της νίκη ξεπέρασε τον Άρη και τον Απόλλωνα. Είναι σαφώς δύσκολα τα πράγματα αλλά όχι μη αναστρέψιμα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: