Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Προβληματισμός και στήριξη από Γιαννακόπουλο!!

Οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού προβλημάτισαν και τον πρόεδρο της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλο που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ και μίλησε με το τεχνικό τιμ εκφράζοντας παράλληλα και την στήριξή του για την συνέχεια. 
Η αλήθεια είναι πως έχοντας κατακτήσει πέρσι το νταμπλ και φτάνοντας μια ανάσα από το φάιναλ φορ του Λονδίνου, στον Παναθηναϊκό με δεδομένη την ενίσχυση που υπήρξε στο ρόστερ, περίμεναν πως και φέτος τα πράγματα θα είναι τα ίδια και καλύτερα. Έως τώρα οι εκτιμήσεις δεν έχουν πέσει μέσα, με τους «πράσινους» να απέχουν πολύ από το εξαιρετικό περσινό πρόσωπο.
Τα άσχημα αποτελέσματα και οι κακές εμφανίσεις έχουν κάνει πολλούς να βγάζουν σενάρια ακόμα και για αντικατάσταση του Αργύρη Πεδουλάκη, κάτι που όμως έχει διαψευστεί πολλές φορές έως τώρα. Η προσπάθεια είναι δεδομένο πως θα συνεχιστεί και σήμερα στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μίλησε με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του.
Στο τεχνικό τιμ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα έως τώρα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας, αλλά και την στήριξή του για την συνέχεια. 
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: