Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

“Δύσκολα χάνει στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ”

kapou
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Θέμης Καπουσούζης, μίλησε στον Arena FM 89,4 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκδήλωση που έκανε ο σύνδεσμος βετεράνων Θεσσαλονίκης αλλά και στο επερχόμενο παιχνίδι του “Δικεφάλου” με τον ΠΑΣ Γιάννενα.
Για την εκδήλωση του συλλόγου των Βετεράνων:
“Ο Χασεκίδης ξεκίνησε τον σύλλογο βετεράνων μαζί με άλλα 35 άτομα. Ο Λώλος ήταν ένας άνθρωπος που βοήθησε και έχτισε πάρα πολλά. Έχουμε κάνει πολύ μεγάλο έργο, αρκετά φιλανθρωπικά παιχνίδια και έχουμε βοηθήσει θεωρώ πολύ κόσμο. Η εκδήλωση που έγινε, ήταν μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση με πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Όλοι οι άνθρωποι που βρεθήκαμε εκεί πέρα νοιώσαμε ένα κλίμα οικογενειακό. Τιμήθηκαν πολλές σπουδαίες προσωπικότητες”.
Για την αιμοδοσία στο γήπεδο του Ντίνου Κούη:
“Το Σάββατο θα γίνει αιμοδοσία στο γήπεδο του Ντίνου του Κούη και θα είμαστε όλοι οι Βετεράνοι να δώσουμε αίμα. Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο να βρεθεί εκεί ώστε να βοηθήσουμε όποιον έχει ανάγκη”.
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννενα:
“Ο ΠΑΟΚ θα χάσει πολύ δύσκολα από τα Γιάννενα. Έχει πολύ καλή ομάδα και ξέρει να παίρνει τέτοια παιχνίδια. Βέβαια θα είναι δύσκολο παιχνίδι καθώς τα Γιάννενα έχουν καλή ομάδα ενώ παράλληλα θα είναι βαρύς και ο αγωνιστικός χώρος. Προβλέπω η ισοπαλία η νίκη του ΠΑΟΚ”.
Για τις ακαδημίες στις οποίες συμμετέχει:
“Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια στις ακαδημίες και πολύ καλή δουλειά. Εγώ προσωπικά είμαι στις ακαδημίες εδώ και 15 χρόνια και έχω βγάλει παιδιά τα οποία έχουν παίξει και πρώτη εθνική. Ένα από τα παιδιά είναι και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και είμαι πολύ περήφανος”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: