Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Έτσι θέλει τους τέσσερις παίκτες ο Στέφενς!

Είναι ξεκάθαρος ο Χουμπ Στέφενς στο πλάνο ενίσχυσης που έχει για την ομάδα του τον Γενάρη και ήδη έχει μεταφέρει τις σκέψεις του στον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του. Θέλει τέσσερις παίκτες στον άξονα, με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα.
Έναν κεντρικό αμυντικό που θα είναι ικανός στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά θα μπορεί να συμμετέχει και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Ακόμη, ένα «6άρι» που όμως θα είναι κάτι παραπάνω από Βιτόλο και θα μπορεί να κουβαλήσει τη μπάλα και να προωθήσει το παιχνίδι. Βασικόρ ρόλο στο πλάνο του έχει και ένας μεσοεπιθετικός, με χαρακτηριστικά δεκαριού, αλλά αν χρειαστεί, να μπορεί να αγωνιστεί και ως ακραίος.

Και, τέλος, ένα ακόμη φορ που θα δώσει βάθος στην ομάδα, καθώς μέχρι σήμερα υπάρχει μόνο ο Κλάους, καθώς ο Νέτσιντ δεν έχει πείσει πώς είναι έτοιμος να αντικαθιστά όταν χρειάζεται τον διεθνή επιθετικό.

Τουλάχιστον οι τρεις (εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση του φορ) πρέπει να είναι εμφανώς ανώτεροι από τους παίκτες που αγωνίζονται στις υπάρχουσες θέσεις προκειμένου να μπορεί ο 60χρονος τεχνικός να περιμένει βέβαιη βελτίωση της συνολικής εικόνας της ομάδας και να υπηρετήσει το πλάνο πρωταθλητισμού που έχει συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη από την αρχή της περιόδου.

Μετά τον αγώνα στα Γιάννινα, αναμένεται να δώσει και ο ίδιος, όπως συνολικά και όλος ο ΠΑΟΚ, πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα στα μεταγραφικά.

Τελικές αποφάσεις για εκκαθαρίσεις

Ξεχωριστό κεφάλαιο είναι αυτό των αποχωρήσεων παικτών το Γενάρη από τον ΠΑΟΚ. Στα τελευταία παιχνίδια είναι ξεκάθαρη η διάθεση του Στέφενς να «ανοίξει» τις επιλογές του στο έμψυχο δυναμικό, προκειμένου να βγάλει οριστικά συμπεράσματα για τους παίκτες που χρειάζεται, αλλά κι αυτούς που δεν εξυπηρετούν τα πλάνα του.

Το… κόψιμο των Κατσικά και Ολίσε είναι ενδεικτικό για τον τρόπο σκέψης του Ολλανδού

Νέο συνεργάτη φέρνει ο Στέφενς

Ο πιο ενεργός ρόλος του Χουμπ Στέφενς σε σχέση με το προηγούμενο καλοκαίρι δεν επιβεβαιώνεται μόνο από τα μεταγραφικά, αλλά και από άλλες κινήσεις του μέσα στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Ολλανδός τεχνικός έχει ήδη επιλέξει ένα νέο συνεργάτη που θα προστεθεί στο υπάρχον τιμ. Έχει δοθεί το σχετικό «οκ» από τη διοίκηση και μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να ανακοινωθεί και να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας του ΠΑΟΚ.

«Φωνάζει» ο Λούκοβιτς, τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ;

«Περνάω δύσκολη κατάσταση τους δύο τελευταίους μήνες. Θέλω να φύγω και δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Θέλω μόνο να πάω σε ομάδα που θα παίζω». Ο Αλεξάνταρ Λουκοβιτς είναι ξεκάθαρος για το μέλλον του. Ψάχνει με κάθε τρόπο να φύγει το Γενάρη από τη Ζενίτ. Στη Σερβία γράφουν ότι, ελέω του κοινού χορηγού Gazprom, Ερυθρός Αστέρας και Ζενίτ είναι κοντά σε συμφωνία, ενώ μιλούν και για πρόταση 1,5 εκ. ευρώ που θα κάνει η Κολονία. Ο ΠΑΟΚ που είχε φτάσει μία ανάσα από το Σέρβο στόπερ το καλοκαίρι, τι θα κάνει;

Ο Λούκας πήρε το μήνυμα

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε εμείς οι παίκτες» δήλωσε χθες ο Λούκας και έδειξε πώς έπιασε το σφυγμό του ΠΑΟΚτσή (προφανώς μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό)

Ξανά στο προσκήνιο η Πόρτο

Ο Μάικλ Στέφενς ψάχνει ήδη τους παίκτες που ζητά ο πατέρας του (λεπτομέρειες στις σελίδες του ρεπορτάζ) και ήδη έχει προχωρημένες επαφές. Λέγεται, μάλιστα, τελευταία πώς μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζει είναι και παίκτης από την Πόρτο. Ο ΠΑΟΚ έχει βρει σπουδαίους παίκτες από τη δεξαμενή της πορτογαλικής ομάδας (Λίνο, Βιεϊρίνια) και στο άκουσμα της πληροφορίας δημιουργείται ελπίδα για ανάλογη συνέχεια. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: