Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η θέση του Εργοτέλη για Πελέ!

Καμία συμφωνία δεν υπάρχει προς το παρόν για την πώληση του Πελέ από τον Εργοτέλη, όπως διαρρέεται από κύκλους της ΠΑΕ. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Η θέση του Εργοτέλη για Πελέ
Δημοσιεύματα θέλουν… τελειωμένη τη μεταγραφή του Πελέ στον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του Εργοτέλη.

Από κύκλους της κρητικής ΠΑΕ διαρρέεται πως ο Πορτογάλος μέσος δεν έχει ακόμη παραχωρηθεί σε καμία ομάδα, αλλά εκτιμάται πως το θέμα θα κλείσει μέσα στο προσεχές δεκαήμερο και κριτήριο θα είναι τα οικονομικά ανταλλάγματα που θα πάρει ο σύλλογος για να τον αποδεσμεύσει.

Οι Ηρακλειώτες επιβεβαιώνουν πως έχουν στα χέρια τους συγκεκριμένες προτάσεις από τον ΠΑΟΚ και μία ρωσική ομάδα (που δεν είναι η Ζενίτ) για τον Πελέ, ενώ περιμένουν την επόμενη εβδομάδα τους εκπροσώπους από την εταιρεία μάνατζερ που διατηρεί το 25% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή για να αποφασίσουν. Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, αναφέρουν πως το ενδιαφέρον του είναι γνωστό και πως οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ποιες είναι οι προτάσεις που υπάρχουν για τον ποδοσφαιριστή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: