Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Επαφές για Ρομπέρτο και Πελέ!

Δύο στενοί συνεργάτες του Ζόρζε Μέντες αναμένεται να δώσουν το «παρών» αντ’ αυτού στο Καραϊσκάκη και να συζητήσουν με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τον Ρομπέρτο και τον Πελέ.

Επαφές για Ρομπέρτο και Πελέ
Οι εξελίξεις που φαίνεται πως υπάρχουν για την πιθανή μετακίνηση του Άνχελ Ντι Μαρία από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Μονακό αναγκάζουν τον Ζόρζε Μέντες να μεταβεί στο Πριγκιπάτο αντί να έρθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ.

Ωστόσο, ο διάσημος ατζέντης έχει ενημερώσει την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πως θα έρθουν ένας στενός του συνεργάτης και η Ρωσίδα μάνατζερ, Ναταλία Κουροέντοβα, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Πελέ.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», η εταιρεία που ανήκει στον Πορτογάλο μάνατζερ θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό για το μέλλον του Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν ξέρει πού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κρατήσει τον Τιμπό Κουρτουά. Στην Ιταλία, όμως, αναφέρουν πως η Ίντερ έρχεται για να «τσεκάρει» τον 26χρονο γκολκίπερ.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Πελέ, η υπόθεση του Βραζιλιάνου χαφ βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα ξεκαθαρίσει στο περιθώριο της αποψινής αναμέτρησης με τους Βέλγους. Ο Μίτσελ έχει εκφράσει την επιθυμία ο παίκτης να τεθεί στη διάθεσή του το καλοκαίρι και όχι τώρα μεσούσης της σεζόν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: