Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ανέστης: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια»

Ανέστης: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια» Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά και την προσωπική του απόδοση στην αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό, εμφανίστηκε ο Γιάννης Ανέστης.

Χαρούμενος που βοήθησε την ομάδα του να φύγει με την ισοπαλία από το Αγρίνιο εμφανίστηκε ο Γιάννης Ανέστης. Ο τερματοφύλακας του Πανιώνιου και μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, με δηλώσεις του στη Nova, στάθηκε στην προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του για το τελικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό. Τον άφησα πίσω, δούλεψα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου. Βοήθησα να πάρουμε το βαθμό και κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος ο Παναιτωλικός. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και είμαστε ικανοποιημένοι απ' το βαθμό».


Κούρος: «Ήμασταν τυχεροί»

Στην τύχη, που ευνόησε τον Πανιώνιο, για να φύγει με τον βαθμό από την έδρα του Παναιτωλικού στάθηκε ο Αλέξανδρος Κούρος μετά το τέλος του ματς.
Ικανοποιημένος από την ισοπαλία που πήρε ο Πανιώνιος απέναντι στον Παναιτωλικό εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς ο Αλέξανδρος Κούρος. Ο μπακ των «κυανέρυθρων», με δηλώσεις του στη Nova, τόνισε πως βοήθησε και η τύχη για να αντέξει η ομάδα του στην πίεση των γηπεδούχων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Κάναμε ενενήντα λεπτά άμυνα και ήμασταν τυχεροί που δεν δεχτήκαμε γκολ. Θέλει και τύχη στο ποδόσφαιρο, ήταν εμφανής η πίεση που δεχτήκαμε και ήμασταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι. Είναι καλό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε για το ματς με τον Αστέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: