Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Υποψήφιος επενδυτής από Ιράν για Ηρακλή!!

Ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ηρακλής έχει εκφράσει ο Ιρανός, Χοσεΐν Χενταγιάτι, σύμφωνα με πληροφορίες. Πλήρως ενημερωμένος για την κατάσταση στην ομάδα.

Υποψήφιος επενδυτής από Ιράν για  Ηρακλή
Ο συγκεκριμένος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα και ο άνθρωπος που τον εκπροσωπεί στη χώρα μας, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους «κυανόλευκους». Πρόσφατα ξεναγήθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του «Γηραιού» και μίλησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Παπαδόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για όλα όσα θα πρέπει να ξέρει, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσει το θέμα.

Ο εκπρόσωπος του Χοσεΐν Χενταγιάτι τόνισε ότι υπάρχει διάθεση να επενδυθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και τα χρέη της ΠΑΕ δεν πρόκειται σταθούν εμπόδιο, όπως επεσήμανε. Επιπλέον, ενημέρωσε άμεσα τον Ιρανό για στοιχεία που έχει στη διάθεση του και αναμένεται μέχρι αύριο(11/12) να του σταλεί πλήρης φάκελος με όλα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί.

Πρόκειται για άνθρωπο που δραστηριοποιείται κυρίως στη βιομηχανία σιδήρου και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: