Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

«Θα βρει τον δρόμο της η Δόξα»

0bf7b78291c23d6407595b6bbff2aee0_XL
Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Κώστας Βασιλακάκης, μίλησε στον Arena Fm 89,4 για την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας του κόντρα στον Πιερικό με 2-1.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των «Μαυραετών»:
«Ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη, ειδικά από την στιγμή που μείναμε πίσω στο σκορ. Δεν είχαμε περιθώριο να χάσουμε άλλους βαθμούς, μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο , είχαμε πολλές φάσεις, πετύχαμε τα γκολ και γυρίσαμε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.
Ενώ πρόσθεσε: «Έχουμε πολύ καλή εικόνα αλλά δεν μας βγαίνουν τα αποτελέσματα. Έχουμε πολλά νεαρά παιδιά αλλά μας λείπει αυτό το κάτι. Όταν φτάνουμε μπροστά δεν έχουμε την εμπειρία ίσως και την ικανότητα για να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Πλέον πήραμε μια βαθμολογική ανάσα… Μας έδωσε δύναμη αυτή η νίκη, αλλά και καλή ψυχολογία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Πλέον κοιτάμε με περισσότερη αισιοδοξία τα επόμενα παιχνίδια».
Για τα οικονομικά προβλήματα: «Έτσι όπως είναι όλη η κοινωνία μας έτσι είναι και το ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα και όσο κατεβαίνεις τις κατηγορίες τα προβλήματα είναι όλο και μεγαλύτερα. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, τα έσοδα είναι πάρα πολύ λίγα, από τα εισιτήρια δεν μπορείς να καλύψεις ούτε βασικά έξοδα οπότε τα προβλήματα είναι πολλά. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες ανάμεσα στις ομάδες και πιστεύω θα κριθεί στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: