Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Γιώτας εφ’ όλης της ύλης!!

73e5fc7ba375478788c72a2336cdbbc7_xl
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Θωμάς Γιώτας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γενικότερη θέση του Α.Σ. Άρης στα θέματα του συλλόγου. Παράλληλα, υπογράμμισε πως δεν ενδιαφέρεται για τη ΠΑΕ, αλλά και πως δεν έχει την ικανότητα να την αναλάβει.
Αναλυτικά, όσα είπε ο πρόεδρος του Α.Σ Άρης:
Για το γεγονός πως δε λήφθηκε το πόρισμα της NEXIA: “Είναι πολυποίκιλο το θέμα και έχει σχέση με τα οικονομικά. Το πόρισμα πληρώθηκε αλλά εγκυμονούν πολλοί κίνδυνοι και επειδή δε θέλουμε να λέγονται πολλά θα αφήσουμε να μαθευτούν όλα στην έκτακτη γενική συνέλευση η οποία θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο”.
Για το αιχμές που άφησε ο Πάνος Στεφανίδης σχετικά με το θέμα μη εκλογής του: “Στις 11 του Σεπτέμβρη υπήρχε έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης. Υποψήφιοι ήταν ο κ. Παπαδόπουλος και εγώ. Ο Παπαδόπουλος παραιτήθηκε αλλά εγώ δεν επέλεξα να πάω να εκλεγώ μόνος μου. Συνειδητά επιλέξαμε να γίνουμε διοίκηση με τη βούλα του εργατοδικείου Θεσσαλονίκης”.
Για τις δηλώσεις που κατηγορούσαν τον Α.Σ πως είναι χρεωμένος και χρωστάει: “Οι οφειλές που λέει ο κ. Στεφανίδης είναι παλαιές υποθέσεις και καταχρέωσαν τα πάντα. Πρέπει να σταματήσει αυτή η καραμέλα. Η ΝΕΧΙΑ μας είπε πως υπήρχε στο ελάχιστο κακοδιαχείριση. Δε γνωρίζω λεπτομέρειες αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο κακοδιαχείριση αλλά μια μεγάλη οικονομική τρύπα. Θα ήθελα να ρωτήσω, πλήρωνε η ΚΜΑ εκεί που στεγαζόταν; Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξέρει ο Αρειανός τι συμβαίνει. Δε ανακαλύψαμε ξαφνικά την Αμερική. Στο Α.Σ  όλα τα μέλη του 15μελους ξέρουν για όλα τα έσοδα και τα έξοδα. Κάθε μέρα πληρώνουμε τα έξοδα μας και ένα μέρος των παλαιών. Αυτό κάνουμε συνεχώς”.
Για την ανακοίνωση που αδειάζει τα γραφεία της ΚΜΑ: “Για τα γραφεία της ΚΜΑ είχα μιλήσει και σε συνέντευξη τύπου. Δεν μας επαρκούν οι χώροι που στεγάζονται τα τμήματα του Άρη. Δε συμφώνησε η ΚΜΑ αλλά αυτό το θέμα το είχαμε ανακοινώσει ενάμιση μήνα πριν. Στη θύρα δύο εκεί που είναι η μπουτίκ υπάρχει μια πολύ μεγάλη περιοχή. Εκεί ζήτησα να στεγαστεί το τμήμα πάλης. Ακόμα περιμένω. Εγώ πρώτα ενημερώνω αλλά δε βλέπω ανταπόκριση”.
Για τις φήμες που λένε πως ο Α.Σ ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ: “Εμείς δε έχουμε καμία βλέψη να αναλάβουμε την ΠΑΕ. Δεν έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε στις πλάτες μας την ΠΑΕ Άρης”.
Για τις προσπάθειες που κάνει να βρει κάποιον επενδυτή: “Όνειρο μου είναι να συμβάλω να βρεθεί ένας επενδυτής ανώτερος από αυτόν που επένδυσε στο συμπολίτη. Δε μένω με σταυρωμένα χέρια. Υπάρχει μια ακτίνα φωτός αλλά τίποτα παραπάνω. Στον Άρη χρειάζονται λεφτά και όχι λόγια. Άμα βάλει λεφτά ο κ. Κωνστανίδης είναι καλοδεχούμενος. Είμαι γραμματέας στον Ελληνορωσικό επιμελητήριο και έχω έρθει σε επαφή με αξιόλογους αξιωματούχους της Ρωσίας. Πρέπει να έχω κάτι αξιόλογο πριν μιλήσω. Όσο αναφορά την τωρινή κατάσταση, ενώ λένε πως βρέθηκε επενδυτής, κανένας δεν έβαλε χρήματα για την ΑΜΚ. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Θα συζητήσουμε ως Α.Σ ποια θα είναι η θέση και η στάση μας”.
Για τον Δημήτρη Ηλιάδη: “Ο κ. Ηλιάδης εξελέγη από γενική συνέλευση. Δεν έχω δικαίωμα να ασκήσω μομφή. Ο λαός τον εξέλεξε και του εύχομαι το καλύτερο. Εκτιμώ την προσπάθεια που κάνει. Μακάρι να βρεθεί στην θέση να ανακοινώσει κάποιον άνθρωπο και να βάλει λεφτά”.
Για τις σχέσεις του με τον Λάμπρο Σκόρδα: “Αν είναι φίλος μου ο Λάμπρος αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ εκπροσωπώ τον ΑΣ και υπάρχει μια ομάδα 15 ατόμων που ψηφίζει και αποφασίζει. Το ότι εκτιμώ τον Λάμπρο δεν έχει σχέση. Η NEXIA επαίνεσε τον κύριο Σκόρδα για την συνεργασία του, από εκεί και πέρα δεν μας είπαν συγκεκριμένα στοιχεία. Δε θα εμποδίσω εγώ τις θετικές εξελίξεις του Άρη”.
Για το αν τάσσεται υπέρ της διατήρησης της ΚΜΑ: “Είμαι υπέρ της ΚΜΑ εφόσον παίζει σωστά τον θεσμικό της ρόλο. Η παλιά διοίκηση της Κοινωνίας φταίει για όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα στον Άρη”.
Για τη μεταγραφή του Ρολάντο Ντεσπέιν στην ομάδα βόλεϊ: “Πολύ μεγάλη μεταγραφή είναι ο Ντεσπέιν. Από τις μεγαλύτερες μεταγραφές τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως θα δώσει δυναμική στην ομάδα. Θα κλείσουμε τώρα δύο χορηγίες και θα δούμε και για άλλες κινήσεις όμως δε θέλουμε να αφήσουμε άνοιγμα. Από Δευτέρα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση. Είναι απόλυτα υγείας και θα δώσει τρομερή δυναμική στην ομάδα καθώς είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος παίκτης με τρομερές ικανότητες. Έχουμε ήδη μια πολύ αξιόλογη ομάδα με Έλληνες παίκτες.  Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που μπορεί να σταθεί εξαιρετικά στους αγωνιστικούς χώρους. Στα πρώτα παιχνίδια, απλά, δεν μας έβγαινε. Η ομάδα πάντα αγωνιζόταν και τα έδινε όλα μέσα στο τερέν. Εμείς θέλουμε απ’ όλο τον κόσμο και τους συνδέσμους να έρθουν και να γεμίσουν το γήπεδο της Μίκρας με την ΑΕΚ. Επιβάλλεται να έρθουν”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: