Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

«Ολοι εναντίον του ΠΑΟΚ»

jacobs
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Ολλανδός πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Ρομπ Γιάκομπς και δεν δίστασε να δείξει το πάθος και την αγάπη του για τον “Δικέφαλο”, στον οποίο εργάστηκε από το 1989 μέχρι το 1991. Ακόμη, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα χάσει από την Άλκμααρ στον αγώνα της Πέμπτης (12/12).
Αναλυτικά, όσα είπε ο Ρομπ Γιάκομπς:
Για το δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ: “Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει κάποια ομάδα στη Τούμπα, το ίδιο ισχύει και για την Άλκμααρ, που έχασε στο πρωτάθλημα το πιο πρόσφατο ματς με 2-1, από δύο λάθη του τερματοφύλακα. Το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι ήταν σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, διότι μπορεί να τερματίσει πρώτος στον όμιλο και να έχει πιο ευνοϊκή κλήρωση. Αν ο Στέφενς περιορίσει τους δύο παίκτες-κλειδιά της Άλκμααρ, τον Ορτίζ και τον Μάρτινς, έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει τον αγώνα και είμαι πεπεισμένος ότι θα το κάνει”.
Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: ”Μπορεί να κερδίσει την Πέμπτη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παίξει όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό, που είδα στη τηλεόραση. Είχε κάνει πολύ κακή εμφάνιση στο ‘Καραϊσκάκης’ και ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο. Έμαθα πως ο ΠΑΟΚ έχασε και βαθμούς από την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας. Πρέπει οι παίκτες να πάρουν δύναμη από τους φιλάθλους, που είναι οι πιο ενθουσιώδεις οπαδοί στο κόσμο”.
Για το αν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη να παρακολουθήσει το παιχνίδι: “Είναι αδύνατο να έρθω στη Θεσσαλονίκη, καθώς προπονώ μια ομάδα σε ακαδημίες στο Ρότερνταμ. Θα έρθω όμως να δω μελλοντικά τον ΠΑΟΚ, με όποιον κληρωθεί στην επόμενη φάση. Θέλω πολύ να ξανασυναντήσω τους φίλους μου στην Ελλάδα και να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας”.
Για την διαιτησία στην Ελλάδα: “Όταν ένας διαιτητής γίνεται πρωταγωνιστής σ’ ένα παιχνίδι είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Πρέπει να αφήνουν οι διαιτητές να παίζεται ο αγώνας και εάν υπάρχει μαρκάρισμα από πίσω να βγάζουν κόκκινη κάρτα απευθείας. Να περνάει το μήνυμα ο διαιτητής. Οι διαιτητές στην Ελλάδα είναι πολύ καλοί φίλοι με ομάδες και κάνουν πολλές φορές αυτό που θέλουν οι φίλοι τους! Ιδιαίτερα στην Αθήνα υπάρχει μεγάλη εύνοια”.
Για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ και το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φιλάθλους: “Θυμάμαι όλους τους παίκτες της ομάδας που είχα στην ομάδα. Ο Βουλινός ήταν ένας σπουδαίος φίλος. Τον Τουρσουνίδη τον έβαλα εγώ να παίξει στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 17 χρονών. Θέλω να πω στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ δημοφιλής σύλλογος στην Ευρώπη. Κάποιες φορές οι οπαδοί δημιουργούν προβλήματα, αλλά εννιά στις δέκα φορές έχουν δίκιο! Ο ΠΑΟΚ είναι μια λαοφιλής ομάδα με πολύ κόσμο, έχει μεγάλη δυναμική και γι’ αυτό όλοι είναι εναντίον του. Ακόμα και οι διαιτητές”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: