Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν ήταν το πόρισμα που θέλαμε και δεν το παραλάβαμε»

Τον λόγο που οδήγησε στη μη παραλαβή του πορίσματος του διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ Άρης για την οκταετία 2004-12, κατά τη χθεσινή(9/12) σύσκεψη εξήγησε ο Θωμάς Γιώτας.

«Δεν ήταν το πόρισμα που θέλαμε και δεν το παραλάβαμε»
Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε στη συνάντηση μεταξύ Κοινωνίας Μελών Άρη, της ΠΑΕ και του ΑΣ Άρης, στην οποία ήταν παρόντες και οι εκπρόσωποι των συνδέσμων των οργανωμένων.

«Το πόρισμα που ήρθε δεν ήταν αυτό που ζήτησε η Κοινωνία Μελών Άρη. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά που έγινε, ωστόσο δεν είναι κατά διοίκηση», επεσήμανε ο Θωμάς Γιώτας και τόνισε πως δεν υπήρξε διαφωνία μεταξύ των φορέων των «κιτρίνων», αλλά και πως δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει την προεδρία του συλλόγου.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θωμάς Γιώτας

Πρόεδρε, νέα εμπλοκή με το πόρισμα. Γιατί;

"Το πόρισμα που ήρθε δεν ήταν αυτό που ζήτησε η Κοινωνία Μελών Άρη. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά που έγινε, ωστόσο δεν είναι κατά διοίκηση, ώστε να δούμε, δεν είναι κατανεμημένο κατά διοίκηση"

Αυτό σημαίνει πως ο φάκελος δεν ανοίχτηκε και η επόμενη κίνηση ποια είναι;

"Ο φάκελος δεν ανοίχτηκε και θα τον επεξεργαστούν οι ορκωτοί λογιστές, προσαρμόζοντάς τον στη λογική που το ζήτησε η ΚΜΑ"

Αντιλαμβάνεστε πως αύτη η νέα καθυστέρηση προκαλεί αγανάκτηση στον κόσμο;

"Καταλαβαίνω την αγανάκτηση του κόσμου και την αγωνία των Αρειανών, όμως επισημαίνω οτι είμαστε στο τέλος και αφού κάναμε υπομονή ένα χρόνο και παραπάνω, ας περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμη"

Διχογνωμία μεταξύ των φορέων του Αρη, υπήρξε;

"Καμία απολύτως. Ούτε από τον ΑΣ, ούτε από την ΚΜΑ, ούτε από την ΠΑΕ, αλλά ούτε και από τους συνδέσμους"

Μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ τι συμβαίνει;

"Ακούστε, υπήρξε ένα θέμα που δεν ολοκληρώθηκε και αναφέρομαι στη μη υπαγωγή στο άρθρο 99 και όπως καταλαβαίνετε έχουμε έννομο συμφέρον. Το δεύτερο είναι οτι η ΑΜΚ δεν έγινε και έληξε η ημερομηνία, χωρίς να έχουμε επίσημη ενημέρωση και επίσης με τη φημολογία για τον επενδυτή δεν είχαμε επικοινωνία"

Ενδιαφέρεται ο Γιώτας για την ΠΑΕ;

"Απαντώ πως αυτό το κομμάτι δεν είναι στα ενδιαφέροντα μου. Δεν θέλω να γίνω πρόεδρος στην ΠΑΕ Άρης ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον"

Είστε ξεκάθαρος...

"Ναι, είμαι ξεκάθαρος. Είμαι Αρειανός, θέλω να πάει ψηλά η ποδοσφαιρική ομάδα, όμως όχι με εμένα πρόεδρο!"

Ακόμη κι αν πιεστείτε;

"Αν πιεστώ, θα προτείνω διοικούσα επιτροπή, χωρίς την παρουσία μου"

Με τα 100 χρόνια τι γίνεται;

"Μετά από απόφαση του ΔΣ του ΑΣ, αναθέσαμε στον κ. Ζορπίδη να είναι επικεφαλής του εγχειρήματος των εορτασμών. Είναι ένα όνομα γνωστό στη Θεσσαλονίκη, στον Άρη, σ΄ όλη την Ελλάδα! Έχει την εμπειρία και μπορεί να τρέξει τα 100 χρόνια. Διότι ο ΑΣ Άρης γιορτάζει τα 100 χρόνια και αυτός πρέπει να έχει το πάνω χέρι"

Ο κ. Ηλιάδης είπε όμως πρόσφατα πως πρέπει να το ξανασυζητήσετε το θέμα...

"Ο κ. Ηλιάδης έχει τις απόψεις του, όμως ο ΑΣ γιορτάζει τα 100 χρόνια και ήδη έχουμε καθυστερήσει αρκετά"

Θα μας πείτε και για τον Ντεσπέιν;

"Είναι μεγάλη χαρά για μένα που κατάφερα να φέρω έναν τέτοιο τεράστιο αθλητή στον Αρη, τον Ρολάντο Ντεσπέιν. Θα μας δώσει άλλη αίγλη, άλλη δυναμική κα θα μας οδηγήσει σε επιτυχίες"

Πως τα καταφέρατε;

"Ακούστε. Ο Ντεσπέιν ήρθε στον Άρη Θεσσαλονίκης γιατί η γυναίκα του είναι Αρης, ο κουνιάδος του είναι Άρης και ανήκει στην οικογενεια του Αρη!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: