Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Μένει ως έχει ο Παναθηναϊκός!

Απομακρύνεται, δίχως να έχει αποκλειστεί τελείως, το ενδεχόμενο προσθήκης γκαρντ στον Παναθηναϊκό. Έτοιμοι για Κουμπάν οι «πράσινοι».

Μένει ως έχει ο Παναθηναϊκός
Μειώνονται οι πιθανότητες να προχωρήσει σε προσθήκη ο Παναθηναϊκός στην παρούσα φάση.

Τα τελευταία προβλήματα τραυματισμών της ομάδας είχαν οδηγήσει σε σκέψεις για μεταγραφική ενίσχυση, ειδικά στην περιφέρεια, καθώς ο Νίκος Παππάς θα επανέλθει στην καλύτερη περίπτωση στα τέλη Ιανουαρίου, ενώ Διαμαντίδης, Ούκιτς και Κάρι δεν έχουν φτάσει στα περσινά στάνταρ.

Κατόπιν σκέψεως, ωστόσο, φαίνεται πως απομακρύνεται το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου γκαρντ, δίχως πάντως να έχει αποκλειστεί οριστικά. Για να γινόταν προσθήκη κάποιου παίκτη θα έπρεπε να ήταν παίκτης εγνωσμένης αξίας, συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και χωρίς υπερβολικό κόστος. Και η αλήθεια είναι πως η αγορά δεν είναι γεμάτη από τέτοιους στην παρούσα φάση, ενώ υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ένας νέος παίκτης να αλλοιώσει τη χημεία της ομάδας.

Για τη νίκη στο Κουμπάν

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί του Ικάρου Χαλκίδας στρέφει την προσοχή του στο ματς της Παρασκευής με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στη Ρωσία (18:00). Η αποστολή θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Τετάρτη και θα διανυκτερεύσει στη Βιέννη, προτού μεταβεί την Πέμπτη στον τελικό προορισμό της. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κατακτήσουν μία καλύτερη θέση από την τέταρτη του ομίλου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: