Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Οιωνοί νίκης!!

Οιωνοί νίκης!Ντυμένοι στα χρώματα της νίκης στις… Βρυξέλλες θα είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι με την Άντερλεχτ!

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών επέλεξαν την μπλε εμφάνιση για την αναμέτρηση με την βελγική ομάδα σήμερα το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ρομπέρτο να είναι ντυμένος στα κίτρινα.

Γούρι; Δεν γνωρίζει κανείς αλλά θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ήταν η εμφάνιση την οποία φορούσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλες.

Σε αυτό το ματς η ελληνική ομάδα είχε πάρει τη νίκη με 3-0 με πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ.

Ωστόσο δεν είναι ο μόνος οιωνός ο οποίος δείχνει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση στους "16" του θεσμού.

Άλλο ένα καλό στοιχείο είναι και η παράδοση! Οι ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια όταν αγωνίζονται στην έδρα τους καταφέρουν τις περισσότερες φορές να παίρνουν τη νίκη.

Αυτό έχει συμβεί τις τρεις τελευταίες φορές που ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Άρσεναλ σε τελευταία αγωνιστικής φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις 4 Δεκεμβρίου 2012 ο Ολυμπιακός νίκησε την αγγλική ομάδα με 2-1, μην καταφέρνοντας ωστόσο να πάρει και την πρόκριση.

Την προηγούμενη σεζόν οι ερυθρόλευκοι είχαν φτάσει σε μια μεγαλύτερη νίκη απέναντι στους παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ. Είχαν επικρατήσει 3-1 με γκολ των Τζεμπούρ, Φουστέρ και Μοντέστο.

Στις 9 Δεκεμβρίου 2009 ήταν η πρώτη φορά -της σειράς αυτής- που είχαν αντιμετωπίσει τους «κανονιέρηδες». Καθοριστικό ρόλο της επιτυχίας αυτής είχε παίξει το τέρμα του Λεονάρντο.

Στις 11 Δεκεμβρίου 2007 είχε σημειωθεί η καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού σε τελευταία αγωνιστική. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Στολτίδης. Δύο τέρματα είχε πετύχει -το πρώτο και το τελευταίο- στη νίκη 3-0 απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης. Ο Κοβάσεβιτς είχε σημειώσει το 2-0.

Μόνη... παραφωνία στο σερί των εντός έδρας νικών του Ολυμπιακού το παιχνίδι με την Σαχτάρ στις 5 Δεκεμβρίου 2006. Οι Πειραιώτες είχαν έρθει ισόπαλοι 1-1 με τον Καστίγιο να ισοφαρίζει το γκολ του Ματουζάλεμ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: