Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Φλέβα χρυσού!!

Με ποιόν παίκτη ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού; Κάθε παιχνίδι, άλλωστε, γίνεται όλο και καλύτερος. Μιλάμε για τον Μπεργκ, βέβαια. Ο οποίος είναι σε εξαιρετική ηλικία και διαρκώς ανεβάζει στροφές. Δεν είναι μόνο ότι σκοράρει, όπως το πολύ ωραίο γκολ που έβαλε με την Καλλονή, αλλά και ότι ανοίγει χώρους, δημιουργεί, τρέχει. Τα πάντα κάνει.

Ο Μπεργκ είναι μόλις 27 ετών, είναι έμπειρος και δίνει τις απαντήσεις του. Καταφέρνει, δηλαδή, να ξαναπατήσει στα πόδια του και να βάλει σε τροχιά ανόδου την καριέρα του, με ηγετικό ρόλο.

Είναι αναμφισβήτητα ο πιο ποιοτικός παίκτης του φετινού Παναθηναϊκού και ο Αναστασίου τον έχει στηρίξει από την αρχή, αφού όταν πολλοί ρωτάγανε γιατί δεν παίζει ακόμα, ο προπονητής των πράσινων επέμενε «θα αγωνιστεί όταν θα είναι έτοιμος». Κι έτσι έγινε, με τον Μπεργκ να δίνει από την αρχή τα διαπιστευτήριά του.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έχει βρει σέντερ φορ που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα κι άλλες σεζόν. Με συνέπεια πολλές φορές η υπόθεση γκολ να γίνεται απλή, όπως έχει φανεί μέχρι τώρα.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: