Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Οι πρώτες… υπογραφές!!

Με την υπογραφή ρήτρας εμπιστευτικότητας γίνεται σήμερα ένα ακόμη βήμα στις επαφές Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τη μελέτη για το γήπεδο παρουσιάζει απόψε το ΠΑΝ.ΚΙ.

Οι πρώτες… υπογραφές
Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με «συμπαίκτη» από την Κίνα δεν θα γίνει… σίριαλ. Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, ενώ η ρήτρα εμπιστευτικότητας στην οποία έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές θα διασφαλίσει πως δεν θα κυκλοφορήσουν σενάρια που μόνο καλό δεν θα κάνουν στην ομάδα.

Το κείμενο συντάχθηκε χθες και σήμερα αναμένεται να υπογραφεί, ενώ εν συνεχεία η πλευρά του προέδρου της ΚΑΕ θα παραλάβει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ για να τα μελετήσει και να τα διαβιβάσει για τον ίδιο σκοπό στον ξένο επενδυτή. Ακολούθως θα αποφασίσουν αν θα καταθέσουν συγκεκριμένη πρόταση για την είσοδο στην ΠΑΕ και εφόσον όλα πάνε καλά σε συνεργασία με την Παναθηναϊκή Συμμαχία θα αποφασιστεί πώς θα γίνει η μετάβαση στη νέα εποχή. Πάντως ουσιαστικές εξελίξεις επί του θέματος δεν αναμένονται πριν τον επόμενο μήνα.

Αποκάλυψη μελέτης και πιθανή συνάντηση

Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος είχαν χθες τηλεφωνική επαφή, ενώ πιθανώς σήμερα να τα πουν στην παρουσίαση της μελέτης του Παναθηναϊκού Κινήματος για το γήπεδο της Λεωφόρου. Οι δύο άνδρες έχουν προσκληθεί στην εκδήλωση, που θα αποκαλυφθεί το σχέδιο, το οποίο προβλέπει κατασκευή νέου γηπέδου στη θέση του «Απόστολος Νικολαΐδης», χωρητικότητας 35.000 θεατών, με αλλαγή φοράς του γηπέδου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: