Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

«Θα μπορούσε να μετρήσει το γκολ του ΠΑΟΚ»

timthumb
Ο Παναγιώτης Κόρμπος, ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 μετά τον υπερπολύτιμο βαθμό που πήραν στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Για την επίμαχη φάση δήλωσε ότι θα μπορούσε να μετρήσει το γκολ του «δικεφάλου».
Για τον ΠΑΟΚ: «Οι 30 τελικές μιλάνε από μόνες τους, κλειστήκαμε πάρα πολύ, ειδικά όταν μείναμε με 10 παίκτες. Ευτυχώς βρεθήκαμε σε καλή μέρα, όλα τα παιδιά τρέξαμε πάρα πολύ και ειδικά ο Τζόρβας όπου βρέθηκε σε τρομερή κατάσταση. Εγώ στην ζωή μου δεν έχω ξαναδεί τερματοφύλακα να κάνει τέτοιο παιχνίδι. Στον ΠΑΟΚ πιο πολύ τα είχανε με την κακοδαιμονία τους, μην κρυβόμαστε τώρα, η μπάλα δεν ήθελε να μπει μέσα. Άμα δεν θέλει να μπει η μπάλα μέσα, όσο και να πολεμάς δεν γίνεται τίποτα. Δεν τους ήθελε η μπάλα. Όσο για μας, παίξαμε πολύ αμυντικά από το πρώτο λεπτό και ειδικά από την στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες το ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε μόνο άμυνα».
Για την επίμαχη φάση και το ακυρωθέν γκολ του Νέσιντ: «Έχει σφυρίξει ο διαιτητής πριν δει την πορεία της μπάλας και πριν μπει το γκολ. Τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνουν συνέχεια και ειδικά σε στημένες φάσεις. Είναι στην κρίση του κάθε διαιτητή. Θα μπορούσε και να το σφυρίξει και να μετρήσει κανονικά το γκολ του ΠΑΟΚ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: