Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Χάνει τη… μάχη ο Τζαβέλλας!

Χωρίς τον Γιώργο Τζαβέλλα, που ένοιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Πέμπτης (12/12, 22:05) με την Αλκμάαρ. Νέο πρόσωπο στην αποστολή ο νεαρός Πόζογλου.

Χάνει τη… μάχη ο Τζαβέλλας
Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προτελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (12/12, 22:05) με την Αλκμάαρ για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Χουμπ Στέφενς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής, όπως επίσης και τους τραυματίες Νίνη και Λόρενς, που έκαναν σήμερα θεραπεία, συν τον Λόπεθ, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Στα πλάνα δεν βρίσκεται ούτε ο Σανθ Χακόμπο, ο οποίος τελεί υπό σιωπηρή τιμωρία, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο νεαρός Στέλιος Πόζογλου, ο οποίος από σήμερα και μετά από απόφαση του Ολλανδού τεχνικού, προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία, περιείχε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής και διήρκεσε περίπου 60 λεπτά, καθώς στην περιοχή φυσούσαν πολύ δυνατοί άνεμοι.

Μετά το πέρας του προγράμματος, ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Κίτσιου, Σκόνδρα, Κατσικά, Λίνο, Κατσουράνη, Βίτορ, Κωνσταντινίδη, Λάζαρ, Τζιόλη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Νέτσιντ, Ολίσε, Γεωργιάδη, Πόζογλου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: