Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

«Καμαρώστε το πεντακάθαρο Ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ανακοίνωση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με την οποία απαντά στα όσα συνέβησαν πριν και μετά το τέλος του αγώνα εξέδωσε η διοίκηση του Αγίου Νικολάου.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου του Λασιθίου  με ανακοίνωση που ανέβασαν στην σελίδα τους στο Facebook  αναφέρονται στην διαιτησία του Μπερτάκη καθώς επίσης και στους διαιτητές που προέρχονται από τα Χανιά .

Παράλληλα πριν από την συνέντευξη Τύπου η ομάδα έδωσε στην δημοσιότητα ένα ηχητικό που θα προκαλέσει αίσθηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Πέρασαν ήδη 24 ώρες από το χθεσινό παιχνίδι μας με τον Ηρόδοτο. Παρόλο που τίποτα δεν έγινε πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τον αγώνα όπως θα έπρεπε να γίνει σε μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση εθνικών πρωταθλημάτων, ο ΑΟΑΝ όχι μόνο έχασε το παιχνίδι με τον τρόπο που είδαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο την Κυριακή, αλλά θα κληθεί να πληρώσει ακριβά όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής κ. Μπερτάκης (τα περισσότερα αποκυήματα της φαντασίας του).

Ενώ οι παράγοντες και ο προπονητής του Ηροδότου μας ευχαριστούσαν για τη φιλοξενία και τους κερνούσαμε και τα νερά στο διάστημα της αναμονής τους μέχρι ο διαιτητής να συμπληρώσει το φύλλο αγώνα, αμέσως μετά είδαμε να ανεβαίνουν στον αέρα δηλώσεις για επίθεση στο λεωφορείο της αποστολής με βεγγαλικά και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ήθελαν παίκτες του ΑΟΑΝ να κινούνται εναντίον του προπονητή του Ηροδότου κ. Κολιτσιδάκη.

Για να προλάβουμε νέες δηλώσεις που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα (όπως μαθαίνουμε), αναγκαζόμαστε να προβούμε στη δημοσιοποίηση του παρακάτω ηχητικού ντοκουμέντου που λήφθηκε από ένα ανοικτό μικρόφωνο την ώρα που οι δύο προπονητές ετοιμαζόταν να κάνουν τις καθιερωμένες δηλώσεις για το παιχνίδι, στο χώρο έξω ακριβώς από τα αποδυτήρια των διαιτητών.
Το άτομο που ακούγεται να μιλάει για …"προστασία" σε στέλεχος ομάδας ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΟΑΝ…ΟΥΤΕ Ο ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΟΑΝ…

Η συνομιλία καταγράφηκε τυχαία και είναι στην κατοχή μας μαζί με τις δηλώσεις των δύο προπονητών (λίγα δευτερόλεπτα μετά άρχισε τις δηλώσεις του στην κάμερα του ΚΡΗΤΗ TV ο κ. Κολιτσιδάκης)…
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΪΟΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ)…

Σε ποιόν προσπαθεί να πουλήσει άραγε εκδούλευση ο ομιλητής;
ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΟΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ…
Ονόματα δεν θα αναφέρουμε αν και είδαμε και γνωρίζουμε, ούτε θίγουμε κάποιον συγκεκριμένα. Δικό του ήταν άλλωστε το λάθος (προφανώς αγνόησε το γεγονός ότι μια κάμερα και ένα μικρόφωνο πιο δίπλα θα κατέγραφε την αγωνία του να δημιουργήσει νέους φίλους και …υποχρεώσεις)!!!

Τιμούμε το όνομα και την ιστορία του Ηροδότου και ούτε η ομάδα της Αλικαρνασσού, ούτε και εμείς έχουμε ανάγκη κάποιους για να πάρουμε όσα δικαιούμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο… Γιατί εκεί πρέπει να κρίνονται τα παιχνίδια …πουθενά αλλού…

Ούτε φυσικά χρειαζόμαστε "μετά Χριστόν Σωτήρες"…

Εμείς πιστεύουμε ότι για να παίξουμε ένα παιχνίδι χρειαζόμαστε μόνο 11 αντιπάλους (για ενενήντα και μόνο λεπτά)…έναν διαιτητή που απλά διευθύνει (και όχι καθορίζει) την αναμέτρηση και παράγοντες που ονειρεύονται μόνο την ανάπτυξη και την εξέλιξη του αθλήματος.

Επειδή όμως εμείς στον ΑΟΑΝ μάλλον ανήκουμε σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν, ακούστε στο μεταξύ τα οκτώ αυτά δευτερόλεπτα της ντροπής και καμαρώστε το πεντακάθαρο Ελληνικό ποδόσφαιρο…"
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: