Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Οι σκέψεις του Μίτσελ για Άντερλεχτ!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη την Άντερλεχτ, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής σεζόν, μέχρι το επόμενοι. Διαβάστε τις σκέψεις και τα… διλήμματα του Μίτσελ.

Οι σκέψεις του Μίτσελ για Άντερλεχτ
Το παιχνίδι που περίμενε εδώ και καιρό ο κόσμος του Ολυμπιακού, φτάνει. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τρίτη την Άντερλεχτ, στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με νίκη πανηγυρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μίτσελ ξεκούρασε… πολύ κόσμο στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο σε αυτή τη μεγάλη «μάχη» έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες να σκεφτεί. Ο Κώστας Μήτρογλου και ο Γιάννης Μανιάτης θα είναι εκτός, αφού ο πρώτος είναι, εδώ και καιρό τραυματίας, ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος.

Από εκεί και πέρα, είναι αρκετές οι θέσεις που είναι «ανοιχτές», μία μέρα πριν την αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα σε κάθε γραμμή υπάρχει και ένα ερωτηματικό. Ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα. Ο Σαλίνο δεξιά, ο Μανωλάς και ο Σιόβας στο κέντρο της άμυνας, με τον Χολέμπας και τον Μπονγκ να «μονομαχούν» για το αριστερό άκρο. Προβάδισμα έχει ο πρώτος, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα.

Από εκεί και πέρα αρχίζει ο γρίφος. Ο Σάμαρης θεωρείται σίγουρος στον άξονα, με τον Εντινγκά και τον Μασάντο να είναι οι δύο υποψήφιοι για να είναι στο πλευρό του, έχοντας ίσες πιθανότητες.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Κάμπελ φαίνεται πως θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, με τις θέσεις πίσω από αυτόν να είναι επίσης ανοιχτές. Τσόρι, Σαβιόλα, Βάις και Φουστέρ διεκδικούν τρεις θέσεις.

Ο Μίτσελ έχει πολλά «θέματα» να σκεφτεί και να λύσει, ενώ κατά την αγαπημένη του συνήθεια δεν έδειξε τίποτα ούτε στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τους Βέλγους. Τα ερωτήματα θα απαντηθούν, περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου παιχνιδιού, το οποίο μπορεί να φέρει τον Ολυμπιακό στις «16» καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία απαρτίζεται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανωλάς, Μετζανί, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: