Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Συμμόρφωση, αλλιώς…!

Το ματς με τον Ηρόδοτο την Τετάρτη ίσως να αποτελεί για ορισμένους τελευταία ευκαιρία να… σώσουν τη θέση τους στην ΑΕΚ. Αποφασισμένη για εκκαθαρίσεις διοίκηση και τεχνική ηγεσία, αν χρειαστεί.

Συμμόρφωση, αλλιώς…
Ανοχή τέλος! Αυτό κατέστη σαφές χθες από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και τον Τραϊανό Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στον Αστέρα Βάρης. Πρόκειται για το δεύτερο στραβοπάτημα, μετά από αυτό με το Περιστέρι, και η υπομονή έχει πλέον εξαντληθεί. Γιατί ναι μεν η ΑΕΚ συμμετέχει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και αντιμετωπίζει αντιπάλους που παίζουν από χόμπι και οι περισσότεροι κάνουν άλλες δουλειές, αλλά η ίδια λειτουργεί σε απόλυτα επαγγελματικά πλαίσια, με τους ποδοσφαιριστές της να έχουν όλες τις ανέσεις και αυτό τους υποχρεώνει να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί να μην επέλεξε να μιλήσει ο ίδιος στην ομάδα, αλλά όσα είπε σε πολύ σκληρό τόνο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αντικατοπτρίζουν τις δικές του θέσεις. Ο «τίγρης» δεν ανέχεται να βλέπει την ΑΕΚ, που οραματίζεται σε δύο χρόνια από τώρα να πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα, να είναι αυτή τη στιγμή δεύτερη στον έκτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Κι όποιος δεν μπορεί να σηκώσει στους ώμους του το βάρος των απαιτήσεων της φανέλας, δεν θα έχει θέση στην ΑΕΚ. Όχι μόνο σε αυτή της μεγάλης κατηγορίας ή της Football League, αλλά ακόμη και της… Γ’ Εθνικής. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα διστάσουν να προβούν σε εκκαθαρίσεις ακόμη και μεσούσης της περιόδου.

Η ευκαιρία για εξιλέωση

Το ματς της Τετάρτης με τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο (17:00) προσφέρεται για εξιλέωση στους παίκτες της ΑΕΚ. Οι συγκυρίες φέρνουν την «Ένωση» αντιμέτωπη με την ομάδα που την προσπέρασε στη βαθμολογία, έστω και με παιχνίδι περισσότερο. Μία πειστική νίκη θα επαναφέρει την ηρεμία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, αν και περιθώρια χαλάρωσης δεν θα υπάρξουν στη συνέχεια και νέα «γκέλα» δεν θα μείνει ατιμώρητη. Ενδεχόμενο νέο στραβοπάτημα μπορεί να φέρει δραματικές εξελίξεις και να πέσουν κεφάλια.

*Οι μέχρι στιγμής επαφές για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα με τον Ηρόδοτο δεν έχουν καρποφορήσει και είναι πιθανό δεύτερο σερί ματς της ΑΕΚ να μην έχει… εικόνα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: