Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Πόσο δίκιο έχει ο Στέφενς!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος κάνει μία μίνι έρευνα μέσα από το blog του στο gazzetta και…δικαιώνει τον Στέφενς για τη δήλωσή του ότι, «μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά τα πράγματα».
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντοτε ακούω τις δηλώσεις του Στέφενς, καθότι προπονητής του ΠΑΟΚ, αλλά και ένα αρκετά σημαντικό
Έτσι, με το που διάβασα τη δήλωσή του, «μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα συμβαίνει τέτοιο πράγμα, να μην είμαστε πρώτοι με τους βαθμούς που έχουμε συγκεντρώσει σε 14 αγωνιστικές», σκέφθηκα να κάνω μία έρευνα στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από περιέργεια να διαπιστώσω, οι πρώτες ομάδες στη βαθμολογία έχουν στα άλλα πρωταθλήματα τόσες απώλειες όσες έχει ο ΠΑΟΚ (10 πόντους, από δύο ήττες και δύο ισοπαλίες) η, έχει δίκιο ο Ολλανδός τεχνικός;
Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν έχει δίκιο ο Στέφενς. Ο δε τίτλος του κομματιού μου είναι παραπλανητικός. Ε, πουλάω κι εγώ λίγη τρέλα. Αλλά δεν είναι δυνατόν ο Στέφενς, που έχει δουλέψει σε Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία και δη σε καμιά δεκαριά ομάδες, να μην ξέρει τι γίνεται στην Ευρώπη. Κι είναι κι 60 ετών, άρα έχουν δει πολλά τα μάτια του.
Διότι, στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός έχει απώλεια μία ισοπαλία.
Στην Ισπανία οι Μπαρτσελόνα κι Ατλέτικο έχουν μία ισοπαλία και μία ήττα.
Στη Γερμανία η Μπάγερν έχει δύο ισοπαλίες.
Στην Ιταλία η Γιουβέντους έχει μία ισοπαλία και μία ήττα.
Στην Σκοτία η Σέλτικ έχει τρεις ισοπαλίες.
Στην Τσεχία η Σπάρτα Πράγας έχει τρεις ισοπαλίες.
Στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
Στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσε έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
Στο Ισραήλ η Μακάμπι έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
Στη Μάλτα η Χιμπέρνιανς έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
Στη Μολδαβία η Σέριφ έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
Στην Κύπρο η ΑΕΛ έχει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα κι ο Απόλλων τρεις ήττες.
Στη Γεωργία η Ντινάμο Τυφλίδας έχει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.
Άρα, και σε άλλα 12 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ο ΠΑΟΚ με τα αποτελέσματα που έχει, δεν θα ήταν πρώτος. Και βέβαια υπάρχουν πάρα πολλά πρωταθλήματα, στα οποία έχουν παιχτεί πολύ περισσότερες αγωνιστικές από το δικό μας κι ως εκ τούτου λογικό είναι να αυξάνονται και οι όποιες απώλειες.
Και να ξέρετε κάτι. Δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, αν η δήλωση του Στέφενς δεν ήταν μετά από ένα ΠΑΟΚ-Απόλλων 0-0, με τον ουραγό Απόλλωνα με δέκα παίκτες επί 58’ (με τις καθυστερήσεις). Αν δεν μπορείς να κερδίσεις την τελευταία ομάδα στη βαθμολογία, που εκτός έδρας σε έξι ματς είχε έξι ήττες με παθητικό 13 γκολ (από δύο γκολ σε κάθε μία από τις πέντε ήττες και τρία γκολ στην έκτη), αν μη τι άλλο νομίζω πως δεν είναι κι η πιο κατάλληλη στιγμή να βγεις και να πεις ότι μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά τα πράγματα.
Και έχεις φάει και τέσσερα γκολ (κι ήταν και λίγα, αν σκεφθείς και το δοκάρι του Φουστέρ) πριν λίγες ημέρες από τον πρώτο, τον οποίο ουσιαστικά κατηγορείς ότι δεν είναι δυνατόν να έχει τόσο καλά αποτελέσματα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: