Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Παντελής: «Πολύ καλό αποτέλεσμα για μας»

Ικανοποιημένος απ’ τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε ο Πανιώνιος κόντρα στον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Νίκος Παντελής στις δηλώσεις του μετά το ματς, τονίζοντας πως οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής.Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του απ’ το βαθμό της ισοπαλίας που πήρε ο Πανιώνιος κόντρα στον Παναιτωλικό ο Νίκος Παντελής.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» ανέφερε πως οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής στο ματς, ενώ είπε τα καλύτερα για τους παίκτες του Παναιτωλικού.

«Ήταν ένας σημαντικός βαθμός για την ομάδα μου μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός έρχονταν από δυο άτυχα αποτελέσματα και θα μας ασκούσε μεγάλη πίεση. Είναι μια ποιοτική ομάδα και περιμέναμε να αντιδράσει. Στο πρώτο μέρος χάσαμε την μάχη του κέντρου και ο Παναιτωλικός δικαιούνταν τουλάχιστον ένα γκολ. Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε και προσπαθήσαμε να παίξουμε στην κόντρα, θέλοντας να σκοράρουμε. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για εμάς και καλύψαμε κατά το ήμισυ την απώλεια που είχαμε στον αγώνα με την Ξάνθη την προηγούμενη αγνωστική. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου, οι οποίοι έκαναν κατάθεση ψυχής. Η ομάδα του Αγρινίου είναι πολύ καλή και θα είναι και του χρόνου στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: