Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Άντε και καλή χρονιά…!!

Προθεσμία δέκα ημερών ζήτησε από την ΕΠΟ η Football League, σχετικά με το θέμα του αριθμού των ομάδων που θα υποβιβαστούν από τη Super League και αυτών που θα προβιβαστούν στη μεγάλη κατηγορία.

Άντε και καλή χρονιά…
Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου αναφορικά με το θέμα του αριθμού των ομάδων που θα υποβιβαστούν από τη Super League και αυτών που θα προβιβαστούν από τη Football League.

Η ΕΠΟ και στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, απέφυγε να πάρει απόφαση για το θέμα, μεταθέτοντας τις εξελίξεις στη σημερινή συνάντηση με τα μέλη των Συμβουλίων των δύο λιγκών.

Πριν τη συνάντηση αυτή, όμως, συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. της Football League και αυτό που αποφασίστηκε, είναι να ζητήσουν προθεσμία δέκα ημερών από την Ομοσπονδία, προκειμένου να ενημερωθούν τα συμβούλια των 28 ΠΑΕ της Football League για το θέμα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, ζήτησαν από την ΕΠΟ προθεσμία 10 ημερών, προκειμένου να ενημερώσουν τις ΠΑΕ - ομάδες τους επί των νέων δεδομένων».

Η ουσία είναι ότι ο χρόνος περνάει… επικίνδυνα και απόφαση δεν υπάρχει. Το 2013 φεύγει, τα πρωταθλήματα κοντεύουν να… μεσιάσουν και όλοι βαδίζουν με… βάρκα την ελπίδα! Η Super League επιμένει στο 2+2, η Football League στο 3+3 και η ΕΠΟ προς το παρών «νίπτει τας χείρας της»….

Δεν υπάρχουν σχόλια: