Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Τσόχλας: «Προσπάθεια για σαράντα λεπτά»

Ο Απόλλωνας Τσόχλας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup, αναφέρθηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ουκρανία με την Χιμίκ, τόνίζοντας πως θα χρεαιστή μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά είναι και δύσκολο, αλλά και κρίσιμο. Ουσιαστικά εάν πάρουμε τη νίκη καθορίζουμε εμείς την τύχη μας και αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε, για να αποφύγουμε άλλες καταστάσεις και ισοβαθμίες, αλλά και για να μην εξαρτάται το θέμα της πρόκρισής μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Για να τα καταφέρουμε, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια σε όλη την διάρκεια του αγώνα, χρειάζεται προσοχή και να ξεπεράσουμε τα τελευταία αποτελέσματα που είχαμε και στην Ελλάδα, αλλά και στο Eurocup.

Η Χιμίκ είναι καλή ομάδα, τους αντιμετωπίσαμε και στο γήπεδό μας, τους ξέρουμε και γνωρίζουμε πόσο δυνατοί είναι. Είναι ομάδα που τρέχει πολύ στον αιφνιδιασμό, ειδικά στην έδρα τους κι αυτό είναι ένα από τα σημεία του αγώνα που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, για να πετύχουμε τον στόχο μας και έτσι να ορίσουμε εμείς την τύχη μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: