Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

"Έτσι να παίξει σήμερα ο Ολυμπιακός"!

Τον τρόπο για να πάρουν οι "ερυθρόλευκοι" την πρόκριση εναντίον της Άντερλεχτ, αποκάλυψε μέσω του sportdog ο Σούλης Παπαδόπουλος! Τι λέει για τα σχέδια του Μίτσελ! "Σήμερα το βράδυ έχω κανονίσει να πάω στο γήπεδο, για να δω από κοντά τον αγώνα. Η Άντερλχετ δεν έχει να χάσει τίποτα, μόνο κέρδος είναι αυτό το ματς για τους Βέλγους. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, παίζει την πρόκρισή του απόψε, είναι το παιχνίδι της χρονιάς θα έλεγα για τους πρωταθλητές. Για αυτό χρειάζεται να πάρει οπωσδήποτε σήμερα τη νίκη", είπε αρχικά στον sportdog ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:
"Ο Ολυμπιακός έχει έναν έμπειρο προπονητή, έμπειρους παίκτες και πιστεύω ότι θα πρέπει να παίξει επιθετικά από την πρώτη στιγμή. Όχι σώνει και καλά να κερδίσει από την αρχή, δεν πρέπει να παρασύρουν οι φίλαθλοι τους παίκτες. Μπορεί να βάλει και ένα και δύο γκολ ο Ολυμπιακός στην έδρα του, γιατί έχει τους παίκτες να το κάνει, κι ας του λείπει ο Μήτρογλου. Αλλά να μην παρασυρθεί γιατί αν δεχτεί ένα γκολ, μπορεί να αγχωθεί στη συνέχεια".
Τα ρεπορτάζ δίνουν τον Σαβιόλα στην κορυφή της επίθεσης. Συμφωνείτε;
"Αυτός που ξέρει καλύτερα πώς να στήσει την ομάδα, είναι ο Μίτσελ. Ο Σαβιόλα είναι ένας παίκτης που παίζει εδώ και πολλά χρόνια σε τοπ επίπεδο. Όταν παίζει με άλλον στο πλευρό του είναι καλύτερος, γιατί είναι καλός στις συνεργασίες. Αλλά και μόνος του, αν τελικά επιλέξει αυτόν ο Μίτσελ, είναι πολύ καλή επιλογή. Πιστεύω ότι ο Μίτσελ άλλη σκέψη έχει τώρα στο μυαλό του, για το πώς θα παίξει το βράδυ και, τελικά, αλλιώς θα στήσει την ομάδα στο τέλος".
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: