Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Πετράκης: «Καλύτερος ο ΠΑΣ»

Στην ανωτερότητα του ΠΑΣ στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, μετά την ήττα του Εργοτέλη στα Γιάννενα.

Πετράκης: «Καλύτερος ο ΠΑΣ»
Απογοητευμένος από την εικόνα του Εργοτέλη και την ήττα απέναντι στον ΠΑΣ έμεινε ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός των Κρητικών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στην ανωτερότητα του «Άγιαξ της Ηπείρου», τονίζοντας, παράλληλα, πως στο τέλος θα κάνει «ταμείο» η ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν σήμερα κέρδισε το παιχνίδι η ομάδα που το ήθελε περισσότερο, δίκαια το πήρε ο ΠΑΣ, γιατί ήταν καλύτερος. Σε ό,τι αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, το γκολ που φάγαμε γρήγορα από ένα αγκάθι που μπορούσαμε να αποφύγουμε, δυσκόλεψε την προσπάθειά μας.

Το γεγονός ότι φάγαμε το πρώτο γκολ νωρίς, σε συνδυασμό με το ότι ο ΠΑΣ ήταν η ομάδα που το ήθελε περισσότερο, διαμορφώθηκε και το αποτέλεσμα. Το ψυχολογικό αβαντάζ σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι με γηπεδούχο. Το γήπεδο το ξέρει καλύτερα, ενώ εμείς δεν είχαμε ισορροπίες και καλά πατήματα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ευκαιρίες και γι' άλλα γκολ. Εμείς μετά την είσοδο του Μπουχαλάκη κάτι προσπαθήσαμε να κάνουμε, δεν ήταν όμως αρκετό κι έτσι έκλεισε το παιχνίδι που το κέρδισε ο καλύτερος».


Σε ερώτηση για το αν χάθηκε μια καλή ευκαιρία να τεθούν στόχος τα play-off, απάντησε: «Για μένα ξέρουμε ποιοι είμαστε, τι θέλουμε, δεν αλλάζει η στάση μας από ένα καλό ή κακό αποτέλεσμα. Βήμα-βήμα θέλουμε να εδραιωθούμε κι αυτός είναι ο στόχος μας. Στο τέλος θα δούμε που είμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: