Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

«Ερυθρόλευκες» συναντήσεις!!

Οι… μικροί «ερυθρόλευκοι» συνάντησαν τους «μεγάλους» στην Θεσσαλονίκη. Περισσότερα από 150 παιδιά της σχολής του Ολυμπιακού, υποδέχτηκαν τους παίκτες κατά την άφιξή τους στην συμπρωτεύουσα.

«Ερυθρόλευκες» συναντήσεις
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Ολυμπιακού, κατά την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερα από 150 παιδιά βρέθηκαν στο ξενοδοχείο όπου θα διαμένει η ομάδα, ενόψει Άρη και βρήκαν την ευκαιρία να είναι κοντά στα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα.

Πρόκειται για παιδιά της Σχολής των «ερυθρόλευκων» που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και όπως είναι λογικό δεν έχουν την δυνατότητα να βρεθούν πολλές φορές κοντά τους. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έγιναν αντικείμενα λατρείας. Μάλιστα, ιδιαίτερα, ξαφνιασμένος, ευχάριστα ήταν ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος έκανε και δηλώσεις στην κάμερα του Olympiacos TV.

«Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει εδώ. Είναι κάτι σπουδαίο για τον σύλλογο το ότι έχει παντού Σχολές ποδοσφαίρου. Ειδικά σε μία πόλη όπου υπάρχουν σημαντικοί αντίπαλοι, όπως ο ΠΑΟΚ ή ο Άρης, ο Ολυμπιακός λάμπει με τη Σχολή Ποδοσφαίρου που έχει. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τα παιδιά κοντά μας», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: