Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Βενγκέρ: « Η άμυνα πήγε περίπατο»

Πολλά παράπονα από την αμυντική συμπεριφορά της Άρσεναλ είχε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τη συντριβή με 6-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Βενγκέρ: « Η άμυνα πήγε περίπατο»
Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν είπε τίποτα παραπάνω από το προφανές μετά τη βαριά ήττα της Άρσεναλ με 6-3 από τη Σίτι στο Μάντσεστερ.

«Δεν είναι κάτι παραπάνω από μία κακή ημέρα, αλλά ήταν σίγουρα μία κακή ημέρα. Είχαμε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και δεχθήκαμε έξι γκολ. Θα μπορούσαμε να ήμασταν εμείς αυτοί που θα τα βάζαμε, αλλά ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και κάναμε πολλά λάθη. Μέχρι σήμερα η δύναμή μας ήταν η αμυντική μας λειτουργία, η οποία σήμερα πήγε περίπατο», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός.

«Στο τέλος χάσαμε την πειθαρχία μας. Επίσης, ήμασταν πολύ ανοιχτοί όταν έβγαλα τον Φλαμινί. Από τα έξι τέρματα τα πέντε προήλθαν από δικά μας λάθη και όταν μας δόθηκε η ευκαιρία μετά το 2-1 δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν άξιζαν τα γκολ που έβαλαν. Πρέπει να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα. Πρέπει να αμυνόμαστε όλοι μαζί και αυτό ήταν κάτι που δεν έγινε σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: