Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Παράσχος: «Μας βόλεψε ο τραυματισμός του Μπεργκ»

Στον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ και το πόσο άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης, στάθηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος.

Παράσχος: «Μας βόλεψε ο τραυματισμός του Μπεργκ»
Ο τραυματισμός του Μπεργκ έκανε πιο απλά τα πράγματα για την ομάδα του Ατρόμητου, όπως τόνισε ο Γιώργος Παράσχος. Ο έμπειρος τεχνικός και προπονητής των νικητών στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, μίλησε για το καλό δεύτερο ημίχρονο αλλά και για το ότι θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Άσχετα με τη νίκη μας, ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ καλός. Αν δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι, θα μπορούσαν να πετύχαιναν ένα δεύτερο γρήγορο γκολ και να υπήρχε ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα στον αγώνα.

Τη μοναδική ευκαιρία ο σκόρερ την έκανε γκολ, όμως μας βοήθησε το γεγονός ότι τραυματίστηκε στη συνέχεια και απλοποιήθηκε το έργο μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε πράγματα. Παίξαμε πιο επιθετικά. Ισοφαρίσαμε γρήγορα και σκοράραμε και μετά άνοιξε το παιχνίδι. Μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ, αλλά ήμασταν τυχεροί στα σουτ μέσα από την περιοχή. Φτάσαμε σε μία μεγάλη νίκη κι εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: