Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Σκαρφάλωσε με Μπαράλες!!

Νίκη που τον ανέβασε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, συγκατοικώντας με τον Παναθηναϊκό, πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας 1-0 του Πανιωνίου για την 15η αγωνιστική. Σκόρερ ο Μπαράλες.

Σκαρφάλωσε με Μπαράλες
Στην πρώτη τετράδα της Superleague επέστρεψε ο Αστέρας Τρίπολης, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού χθες(14/12) από τον Ατρόμητο και τη σημερινή του νίκη με 1-0 επί του Πανιωνίου. Σκόρερ ο Μπαράλες με πέναλτι στο 60’. Παρέμεινε αήττητη στο «Θ. Κολοκοτρώνης» η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, έχοντας πέντε νίκες σε οκτώ παιχνίδια. Χωρίς γκολ για τέσσερις συνεχόμενους αγώνες οι παίκτες του Νίκου Παντέλη.

Το ματς

Το ματς ήταν ανούσιο μέχρι τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αστέρας Τρίπολης είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός και προσπαθούσε να ανοίξει το σκορ με μακρινά σουτ. Από την άλλη οι «κυανέρυθροι» δοκίμαζαν να βγουν μπροστά με αντεπιθέσεις.

Από το 24ο λεπτό και μετά έγιναν οι αξιοσημείωτες φάσεις του πρώτου μέρους με τον Πανιώνιο να φτάνει ένα βήμα από το γκολ με τον Κολοβό, ύστερα από "πούλημα" της μπάλας από τον Γκοϊάν. Οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, χάνοντας τρεις ευκαιρίες με Εντό, Καράσκο και Ντε Μπλάσις. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη αντέδρασε, χάνοντας ευκαιρία με τον Αραβίδη, ο οποίος αστόχησε μέσα(και λίγο πλάγια) από την περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε και πάλι πολλές ευκαιρίες, αλλά σίγουρα είχε καλύτερο ρυθμό. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την κατοχή της μπάλας και αντίπαλοι τους προσπαθούσαν να δημιουργήσουν παίζοντας στην... κόντρα. Στο 59’ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι για χέρι του Κούρου. Το εκτέλεσε ο Μπαράλες, πετυχαίνοντας το τέταρτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα το ματς ήταν «ραμμένο» στα μέτρα των γηπεδούχων, διατηρώντας την ομάδα της Νέας Σμύρνης μακριά από τα καρέ τους.

Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αν στο 76’ ο Γιάννου δεν προσπαθούσε να τελειώσει εντυπωσιακά(με τακουνάκι) τη φάση, ύστερα από γύρισμα του Κούρου με τον πρώτο να είναι μπροστά στο τέρμα. Με την είσοδο του Σέτι τρία λεπτά αργότερα το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε. Οι στημένες φάσεις που είχε ο Πανιώνιος προς το τέλος δεν έδωσαν άλλο χρώμα στο ματς.




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό, Μουνάφο, Καράσκο(79' Σέτι), Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας(57' Γκρατσίνι), Μπαράλες.

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Πολ, Ντελγκάδο, Ναβάρο, Ζαραδούκας

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Ανέστης, Παντίδος(69' Ντούνης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κολοβός(89' Λάζνικ), Ζαχαράκης(83' Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Αραβίδης, Γιάννου

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Ντούνης, Τόσκας, ΛάσνικΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: