Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ιγκλέσιας: «Θέλουμε το Τσάμπιονς Λιγκ που χάσαμε πέρσι»

Η φετινή του πορεία δείχνει πως είναι έτοιμος για όλα. Ο Ατρόμητος επικράτησε του Παναθηναϊκού, ο Ματίας Ιγκλέσιας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε για… αστέρια.

Ιγκλέσιας: «Θέλουμε το Τσάμπιονς Λιγκ που χάσαμε πέρσι»
Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας από τους φετινούς στόχους του Ατρόμητου. Τουλάχιστον, αυτό αποκάλυψε ο μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ των «κυανόλευκων» στη Λεωφόρο, κόντρα στον Παναθηναϊκό, Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντινός μέσος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Μοιρώτσο, κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Δεν πάψαμε ποτέ να πιστεύουμε στο παιχνίδι. Τελικά καταφέραμε, το γυρίσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ο στόχος μας είναι να είμαστε ψηλά. Θα δούμε στο τέλος που θα καταλήξουμε και σε ποια θέση. Βλέπουμε μπροστά, κοιτάμε το κάθε ματς. Είναι στόχος μας το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο χάσαμε στο τέλος», τόνισε αρχικά.

Για την συνεργασία του με τον Ούμπιντες, αλλά και την παράδοση που έχει με τον Παναθηναϊκό, καθώς σκόραρε και πέρσι, είπε: «Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ότι ζητάει ο προπονητής. Σε αυτό δουλεύουμε και όλη την εβδομάδα. Μας βγήκε, είχαμε και τύχη που χρειάζεται το ποδόσφαιρο και τα καταφέραμε. Τώρα για την παράδοση νομίζω είναι τύχη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και αυτό γίνεται».

Τέλος, απέφυγε να πει πολλά για το συμβόλαιό του, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι: «Ακόμα είναι νωρίς για το συμβόλαιο θα το δούμε αργότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: