Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ξανά στην Κίνα το Σούπερ Καπ Ιταλίας!!

Στο Πεκίνο αναμένεται να διεξαχθεί το Σούπερ Καπ Ιταλίας τον επόμενο Αύγουστο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα.

Ξανά στην Κίνα το Σούπερ Καπ Ιταλίας
Αρκετές είναι οι πιθανότητες ο τελικός του Σούπερ Καπ Ιταλίας να διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου στο Πεκίνο, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο το 2015.

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση προχώρησε ο πρόεδρος της ιταλικής Λίγκας, Μαουρίτσιο Μπερέτα, ο οποίος τόνισε τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο καλεντάρι του ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας εν όψει της σεζόν 2014/15.

Το Serie A θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου 2014 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου 2015. Μάλιστα, θα υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές στις 24 Σεπτεμβρίου, 29 Οκτωβρίου και 29 Απριλίου.

Εν τω μεταξύ, το Σούπερ Καπ Ιταλίας – ανάμεσα στον νικητή του πρωταθλήματος και εκείνον του Κυπέλλου – θα επιστρέψει στην Κίνα.

Ο αγώνας θα γίνει στη «Φωλιά Πουλιού», όπως λέγεται το Εθνικό Στάδιο του Πεκίνου, όπως είχε συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Όσον αφορά τώρα τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, μεταφέρθηκε στις 7 Ιουνίου και από το Ολίμπικο της Ρώμης θα γίνει στο «Τζουσέπε Μεάτσα» ή «Σαν Σίρο», όπως είναι οι δύο ονομασίες του γηπέδου του Μιλάνου που μοιράζονται η Ίντερ και η Μίλαν αντίστοιχα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: