Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Παράπονα ΠΑΟΚ για τη διαιτησία!!

Τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο προπονητής των γηπεδούχων, Σούλης Μαρκόπουλος, μετά την ήττα της ομάδας του.

Παράπονα ΠΑΟΚ για τη διαιτησία
Ο Πανιώνιος επικράτησε στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, μετά το τέλος του ματς όμως ο τεχνικός των γηπεδούχων, Σούλης Μαρκόπουλος έκανε λόγο για διαφορετική αντιμετώπιση των δύο ομάδων από το διαιτητικό τρίο.

«Ξέραμε ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα. Θέλαμε πολύ την νίκη, δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς αλλά προσπαθήσαμε μετά. Στο κρίσιμο σημείο και όταν γυρίσαμε το παιχνίδι, ο Πανιώνιος έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτησία αλλά πιστεύω πως στο σημερινό ματς οι διαιτητές δεν σφύριζαν ομοίως τις δύο ομάδες», ανέφερε ο έμπειρος κόουτς.

Από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Λεωνίδας Κασελάκης, σχολίασε: «Είναι δύσκολο βράδυ για εμάς. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι και κάναμε το ματς ροντέο από νωρίς. Προσπαθήσαμε πολύ και γυρίσαμε το παιχνίδι. Εκεί δεν δείξαμε συγκέντρωση για να γυρίσουμε το παιχνίδι στη δική μας πλευρά και να χτυπήσουμε τον Πανιώνιο στις αδυναμίες του».

Όσον αφορά στο Eurocup και το επικείμενο ματς με τη Νίζνι για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν; «Θα κυνηγήσουμε την πρόκριση, έστω αυτό το μικρό ποσοστό. Θα βάλουμε τώρα το κεφάλι κάτω και θα γυρίσουμε τα αποτελέσματα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: