Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ενδιαφέρον για δύο… Ρώσους!!

Τις περιπτώσεις του Ομπίνα και Θαπατέρ της Λοκομοτίβ Μόσχας έχουν ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη. Του χρόνου προγραμματίζεται το ραντεβού Γκαρσία-Σαββίδη.

Ενδιαφέρον για δύο… Ρώσους
Δεδομένη θεωρείται τον Γενάρη η επιστροφή του Τόμας Νέτσιντ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως στον ΠΑΟΚ φέρονται να ετοιμάζονται για νέες συνεργασίες με σύλλογο της Ρωσίας.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Metrosport» αναφέρει πως οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις του Βίκτορ Ομπίνα και του Αλμπέρτο Θαπατέρ της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται στην ομάδα του «σιδηροδρόμου», αφού μετρούν τρεις και μία συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Ο 26χρονος εξτρέμ, Ομπίνα, κατάγεται από τη Νιγηρία και εκτός από τη Ρωσία (45 εμφανίσεις, 3 τέρματα) έχει αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Κιέβο Βερόνα (82 συμμετοχές, 19 γκολ) και την Ίντερ (9 εμφανίσεις, 1 τέρμα) το ισπανικό πρωτάθλημα με την Μάλαγα (26 συμμετοχές, 4 γκολ), ενώ για μικρό χρονικό διάστημα έπαιξε και στην Γουέστ Χαμ (25 εμφανίσεις, 3 τέρματα). Είναι επίσης 46 φορές διεθνής και έχει σημειώσει 11 γκολ με το εθνόσημο στο στήθος.

Από την πλευρά του, ο 28χρονος χαφ, Θαπατέρ, είναι Ισπανός και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σαραγόσα, στην οποία έμεινε μέχρι και το 2009 (177 συμμετοχές, 5 γκολ). Στη συνέχεια, έπαιξε για δύο χρόνια στην Τζένοα (28 εμφανίσεις, 3 τέρματα), ένα χρόνο στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22 συμμετοχές, 2 γκολ) και τον Δεκέμβρη του 2011 ανήκει στον ρωσικό σύλλογο (27 εμφανίσεις, 1 τέρμα). Είναι διεθνής μόνο με τις ελπίδες της πατρίδας του.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Γκαρσία, ο Ουρουγουανός προπονήθηκε κανονικά χθες με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ, όμως εντός της εβδομάδας ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του και - σύμφωνα με τα «Σπορ του Βορρά» - θα μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη το νέο έτος για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον ίδιο και την ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: