Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ανανέωσε ο Πίκολο!

Τη φανέλα της Καλλιθέας θα συνεχίσει να φοράει ο Μάρσιο Πίκολο καθώς ανανέωσε για 3,5 χρόνια τη συνεργασία του με τους «κυανόλευκους».

Ανανέωσε ο Πίκολο
Ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της Καλλιθέας και πιθανότατα η πιο αξιόπιστη λύση στο κέντρο της άμυνας. Είναι σημαντική η παραμονή του στο δυναμικό της ομάδας και μαζί με την επιστροφή του Ηλία Μιχαλόπουλου, η Καλλιθέα δυναμώνει στην προσπάθεια που κάνει για να μπει στα play offs και να διεκδικήσει την άνοδό στη Super League.

Σχετικά με τη θέση του αμυντικού χαφ, η διοίκηση του συλλόγου παρακολουθεί την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, Χουσεΐν Μουμίν που έχει μικρό χρόνο συμμετοχής και είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος. Σε μία τέτοια περίπτωση, η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα θα εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Θετικό ήταν το αποτέλεσμα της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλλιθέας με θέμα τις εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο και το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησής του. Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του, όρισε την έναρξη των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο, με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας καθώς και στη μελέτη του έργου της διαμόρφωσης του αγωνιστικού χώρου στις διαστάσεις και τις προδιαγραφές που ορίζουν οι κανονισμοί της FIFΑ και της UEFA.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: