Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Επικράτησαν τα φαβορί!!

Στην κορυφή του σκοτσέζικου πρωταθλήματος παρέμεινε η Σέλτικ, η οποία επικράτησε της Χιμπέρνιαν. Αναβλήθηκε η αναμέτρηση Πάρτρικ-Σεντ Τζόνστον.

Επικράτησαν τα φαβορί
Έλειψαν οι εκπλήξεις από τη 16η αγωνιστική του σκοτσέζικου πρωταθλήματος με τα φαβορί να επικρατούν εντός και εκτός έδρας.

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Σέλτικ, πήρε εντός έδρας αγχωτική νίκη (1-0) κόντρα στην Χιμπέρνιαν με τον Πούκι να είναι ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης στο 29’ λεπτό. Ωστόσο με το 1-0 η Σέλτικ πήρε τους τρεις βαθμούς και διατήρησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Ινβερνές, η οποία έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της Χαρτς (2-0).

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να… σπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων για πρώτη φορά στο 59΄ με τον ΜακΚάι, ο οποίος ήταν ο παίκτης που πέτυχε και το δεύτερο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης 2-0.

Τεσσάρα η Νταντί!

Εύκολο έργο είχε η Νταντί Γιουνάιτεντ στην έδρα της Κιλμάρνοκ, η οποία γνώρισε την ήττα με 4-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν φορά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Γουότσον να ανοίγει το σκορ στο 60’. Περίπου ένα τέταρτο αργότερα ο Αρμόστρονγκ διπλασίασε τα τέρματα για την Νταντί, ενώ δύο λεπτά αργότερα (76’) ο Γκάουλντ έκανε το 3-0.

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ήρθε το γκολ της τιμής για την Χαρτς με τον Μπόουντ. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα, αφού στο 91’ ο Γκούντγουιλ έκανε το 4-1.

Την εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε και η Μάδεργουελ κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Ρος Κάουντι (2-1).

Οι ισχυροί άνεμοι ήταν η αιτία που αναβλήθηκε το παιχνίδι της Πάρτρικ κόντρα στην Σεντ Τζόνστον.

Η 16η αγωνιστική

Σάββατο, 14/12

Αμπερντίν- Σεντ Μίρεν 2-0
(20' Βερνόν, 66΄Ρόμπσον)

Σέλτικ-Χιμπέρνιαν 1-0
(29΄Πούκι)

Κιλμάρνοκ-Νταντί 1-4
(90' Μπόουντ -60΄Γουότσον, 75' Άρμοστρονγκ, 77' Γκάουλντ, 90+1' Γκουντγουιλ)

Πάτρικ Θιστλ-Σεντ Τζόνστον (αναβλήθηκε)

Ρος Κάουντι-Μάδεργουελ 1-2
(62' Ντε Λέουβ - 15'-27'Σούτον)

Χαρτς-Ινβερνές 0-2

Η επόμενη αγωνιστική (17η):
Σάββατο, 21/12


Σέλτικ-Χαρτς
Νταντί-Ρος Κάουντι
Χιμπέρνιαν-Σεντ Τζόνστον
Κιλμάρνον-Πάτρικ Θιστλ
Μάδεργουελ-Σεντ Μίρεν
Ινβερνές-Αμπερντίν
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: