Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Μπαρούτι στον ΠΑΟΚ με τη διαιτησία!!

Η δυσαρέσκεια του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία στον αγώνα του με τον Πανιώνιο αποτυπώθηκε σε μια ανακοίνωση του «Δικεφάλου» η οποία κάνει λόγο για συνεχόμενα και… επιλεκτικά λάθη.

Μπαρούτι στον ΠΑΟΚ με τη διαιτησία
Δυσαρεστημένοι με τη διαιτησία, όχι μόνο στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά την τελευταία… τριετία, είναι στον ΠΑΟΚ. Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μετά την ήττα του «Δικεφάλου του Βορρά» από τους Νεοσμυρνιώτες στην οποία μεταξύ άλλων κάνει λόγο για επιλεκτικά και συνεχόμενα λάθη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το μπάσκετ είναι άθλημα για έξυπνους και στον ΠΑΟΚ αν μη τι άλλο έχουμε την εμπειρία να καταλαβαίνουμε πολύ καλά πως παίζεται το παιχνίδι.

Δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία οι αριθμοί, αλλά πως αφήνεις μία ομάδα να παίζει άμυνα και πως δεν αφήνεις την άλλη να κάνει το ίδιο. Αυτό είναι ένα πολύ κρίσιμο σημείο για την τελική έκβαση ενός αγώνα.

Το φύλλο της στατιστικής, δεν αποτυπώνει πολλές φορές την πραγματικότητα και σίγουρα δεν μπορεί να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι δύο ομάδες. Αυτό ακριβώς έγινε και σήμερα. Σε μία ακόμη προσπάθεια -τα τελευταία τρία χρόνια- για να επιβληθεί και μία τρίτη… ταχύτητα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ήττα, αλλά και η κακή μέρα είναι στο πρόγραμμα και μέρος του παιχνιδιού. Για αυτό άλλωστε πρώτα κοιτάμε τα λάθη μας. Αυτό όμως οφείλουν να κάνουν και οι υπόλοιποι παράγοντες ενός αγώνα. Ειδικά όταν τα λάθη τους είναι συνεχόμενα, επιλεκτικά και πολλές φορές καταδικαστικά.

Πιστεύουμε ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα έχουμε την δύναμη να ζητάμε ακόμη και την εξαίρεση συγκεκριμένων διαιτητών από τους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας (τους 289 που αγόρασαν εισιτήριο του αγώνα, αλλά και όσους ήρθαν στο γήπεδο κάνοντας χρήση του διαρκείας τους) για την παρουσία τους κοντά στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: