Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν πρέπει να μπαίνουν λεφτά από την τσέπη μας»

«Δεν πρέπει να βάζουμε λεφτά από την τσέπη μας» ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή στο Τζούντο Νίκου Ηλιάδη, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών στον NovaΣπορFM.

«Δεν πρέπει να μπαίνουν λεφτά από την τσέπη μας»
Στο γεγονός ότι το τζούντο είναι από τα μόνα αθλήματα που φέρνει μετάλλια στην Ελλάδα και πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση στάθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Ηλιάδης.

Επίσης δήλωσε πολύ ευχαριστημένος για το αντίκρισμα που έχει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Αλεξανδρούπολη, όταν βλέπει να έρχονται παππούδες και γιαγιάδες για να το παρακολουθήσουν.

Ωστόσο αναφέρθηκε και στον γιο του Ηλία Ηλιάδη αλλά και για του προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες λέγοντας ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο Τζούντο.

«Για τον θεσμό των Ολυμπιακών υπάρχουν 5-6 αθλητές που έρχονται πίσω από τον Ηλία και σε μερικά χρόνια θα έχουμε διακρίσεις και με αυτούς», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους αγώνες στην Αλεξανδρούπολη:

Στην πρώτη μέρα των αγώνων έχουμε πάει παρά πολύ καλά. Υπάρχει πολύς κόσμος από σχολεία και υπάρχει ενδιαφέρον από παγκόσμιους πρωταθλητές ώστε να την δουν. Στην αρχή όταν κανονίστηκε να γίνει εκεί το πρωτάθλημα όλοι δυσανασχέτησαν όταν όμως είδαν το αποτέλεσμα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Είναι αρκετά μεγάλη η συμμέτοχη περίπου 50 σωμάτια και 150 αθλητές συμμετέχουν.Πιο πολύ χαρήκαμε επειδή είναι στην επαρχία και όλοι έχουν αγκαλιάσει την διοργάνωση. Από πλευράς μου, είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος γιατί έρχονται μέχρι και παππούδες και γιαγιάδες για να παρακολουθήσουν.

Για τον γιο του, Ηλία Ηλιάδη:


Mεγάλες επιτυχίες και με τον Hλία αλλά και οι νέοι που έρχονται πίσω από τον Ηλία προσπαθούν να του μοιάσουν. Είναι κάτι που το βλέπουν οι «άλλοι» ότι η χώρας μας φέρνει μετάλλια και διακρίσεις και λένε πως το κάνουν αυτοί που δεν «έχουν» να φανέ.

Για του Ολυμπιακούς Αγώνες :

Έχουμε 5-6 αθλητές που μπορούν να διακριθούν στο τζούντο όπου υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για τους Ολυμπιακούς. Το τζούντο βρίσκεται σε φάση που δεν πρέπει να «μπαίνουν» λεφτά από την τσέπη μας γιατί είναι από τα μοναδικά αθλήματα που φέρνει μετάλλια, όμως καταλαβαίνουμε την κατάσταση της χώρας.

Για το Πανευρωπαϊκό του καλοκαιριού που θα γίνει στην χωρά μας:

Η Eυρωπαϊκή ομοσπονδία μας πιστεύει και γι αυτό μας έδωσε την διοργάνωση το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι. Από πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα και θα κάνουμε μια μεγάλη και ωραία διοργάνωση. Με αυτό θα κάνουμε τους άλλους να σταματήσουν να λένε για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: