Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Δεν έχει Μέσι, έχει Νεϊμάρ!!

Ερχόμενος με φόρα από το χατ-τρικ μεσοβδόμαδα, ο Νεϊμάρ σκόραρε δις και οδήγησε σε νέα επιτυχία την Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ (2-1) και ξέφυγε ξανά στο +5 από τη Ρεάλ!

Δεν έχει Μέσι, έχει Νεϊμάρ! (video)
Την καλύτερη στιγμή για την Μπαρτσελόνα φορτσάρει ο Νεϊμάρ! Με τον Μέσι να είναι στα «πιτς», ο Βραζιλιάνος δείχνει πως εγκλιματίζεται πλέον πλήρως και μετά το χατ-τρικ κόντρα στην Σέλτικ, αυτή την φορά σκόραρε δύο φορές και οδήγησε σαν ηγέτης την Μπαρτσελόνα στο δύσκολο 2-1 απέναντι στη «μαχητική» Βιγιαρεάλ!

Μόλις στο 6’ οι «μπλαουγκράνα» είχαν δοκάρι σε σουτ του Σονγκ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να ισορροπεί και τους Καταλανούς να δυσκολεύονται να βρουν διαδρόμους. Ωστόσο, στο 28’ ο Μάριο έκανε χέρι στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Νεϊμάρ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 1-0, σκορ που έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Και πριν καλά-καλά οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων «ζεσταθούν» στην επανάληψη, ο Μουσάτσιο έπιασε την κεφαλιά στο 48’ και ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους! Η Μπάρτσα αύξησε την πίεσή της, ο Τσάβι μπήκε στον αγώνα και στο 68’ κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα! Όταν, ο Αλέξις Σάντσες βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έδωσε στον Βραζιλιάνο κι εκείνος με το έκτο του τέρμα στο πρωτάθλημα έγραψε το 2-1! Στα εναπομείναντα λεπτά η Βιγιαρεάλ είχε... παραδώσει πνεύμα, με την Μπάρτσα να ‘χει 2-3 καλές στιγμές για ακόμα ένα γκολ.

Η ομάδα του Μαρτίνο ανέβηκε μόνη πρώτη πλέον στο +3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης που αγωνίζεται αύριο και στο +5 από τη Ρεάλ που νωρίτερα «γκέλαρε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: