Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Δεν βιάζεται ο «Σαμ»

Νέο συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές έχει προσφέρει η διοίκηση της Σέλτικ στον Γιώργο Σαμαρά, αλλά – όπως αναφέρει η SportDay – ο διεθνής επιθετικός δεν βιάζεται να υπογράψει.

Δεν βιάζεται ο «Σαμ»
Το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Γιώργου Σαμαρά στην Σέλτικ, η οποία του έχει κάνει ήδη πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο διεθνής επιθετικός αισθάνεται μία χαρά στη Σκωτία, είναι ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης των «καθολικών» (1,2 εκατ. ευρώ ετησίως) και τον ερχόμενο Γενάρη θα συμπληρώσει έξι χρόνια παρουσίας στην ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο – όπως αποκαλύπτει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay - η διοίκηση του συλλόγου τού πρότεινε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, όμως οι απολαβές του θα φτάσουν το 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο λόγος για αυτή τη μείωση είναι το γεγονός ότι η Σέλτικ δεν έχει αντίπαλο στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ τον έχει ενημερώσει πως αν μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έρθει μία πρόταση για εκείνον δεν θα διστάσει να τον πουλήσει.

Σύμφωνα με την SportDay, ο Σαμαράς – από την πλευρά του – βλέπει το Μουντιάλ της Βραζιλίας ως μία καλή ευκαιρία να αποδείξει τις ικανότητές του και να πάρει μεταγραφή για κάποια άλλη μεγαλύτερη ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: