Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ικανοποίηση στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο!!

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ικανοποίηση στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο
Ο Πανιώνιος πήρε σπουδαίο διπλό στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και ο κόουτς των «κυανέρυθρων» Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος. Κυρίως ,όπως εξήγησε ο ίδιος, γιατί η ομάδα έδειξε τα ψυχικά της αποθέματα.

«Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ ο οποίος έχει τους ίδιους στόχους. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και με καλή κυκλοφορία προηγηθήκαμε με 13-26. Στη δεύτερη περίοδο εξακολουθούσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν δεν δίναμε γκολ-φάουλ με την λήξη, θα μπορούσαν να είναι πιο καλά τα πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε εύκολα καλάθια, ο ΠΑΟΚ γύρισε το ματς αλλά δείξαμε τα μεγάλα ψυχικά αποθέματα που έχουμε ως ομάδα. Οι παίκτες μου έκαναν καλή δουλειά σε γενικές γραμμές», ήταν το σχόλιο του τεχνικού των Νεοσμυρνιωτών.

Εκ μέρους των παικτών των «κυανέρυθρων», ο Γιάννης Αθανασούλας, είπε: «Θέλαμε να ελέγξουμε την άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε την αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, δεν κάναμε καλή άμυνα ενώ μετά δείξαμε καρδιά και πετύχαμε κάποια μεγάλα σουτ. Πήραμε μια μεγάλη νίκη που μας γεμίζει με αισιοδοξία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: