Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Τσιώλης: «Όπως αρέσει στον κόσμο μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και την εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Εργοτέλη εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Τσιώλης: «Όπως αρέσει στον κόσμο μας»
Χαρούμενος για την επικράτηση και την εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Εργοτέλη εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα σημαντική η επικράτηση της ομάδας του έπειτα από τις τρεις σερί ήττες.

Τέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις επόμενες αναμετρήσεις απέναντι σε Ολυμπιακό και Άρη.

Αναλυτικά:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ήταν δύσκολη αγωνιστική, γιατί μετά τα άτυχα αποτελέσματα που προηγήθηκαν, ήταν μονόδρομος για την ομάδα και για 'μενα η νίκη. Σήμερα είχαμε 2 σημαντικά γεγονότα. Το πρώτο οι 3 βαθμοί για να πλησιάσουμε τις πρώτες 5-6 θέσεις της βαθμολογίας και το δεύτερο η απόδοση. Παίξαμε με το στυλ που το χάρηκε και ενθουσιάστηκε ο κόσμος, σ' αυτό πρέπει να βαδίζουμε.

Ο ΠΑΣ έχει δυνατότητες, αλλά μπορούμε να βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα, όπως τα τελειώματα φάσεων. Μπορούσαμε να έχουμε σκορ ασφαλείας από το πρώτο ημίχρονο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και όταν είναι κρίσιμα ματς πρέπει να είσαι αποτελεσματικός. Συγχαρητήρια στους παίκτες, το αντιμετώπισαν καλά το σημερινό παιχνίδι, είχαν καλή παρουσία. Ευχαριστώ τον κόσμο, μας βοήθησε και μας έδωσε ώθηση. Την αφιερώνουμε στον υπέροχο κόσμο μας τη σημερινή νίκη. Έτσι να πορευτούμε με τον κόσμο δίπλα μας. Θα τον κάνουμε να χαρεί και θα τον κάνουμε υπερήφανο.

Έμειναν δύο ματς ακόμα μέσα στο 2013, με τον ΟΣΦΠ την Τετάρτη και τον Άρη την άλλη Δευτέρα, δεν παραγνωρίζουμε ποιοι είναι οι αντίπαλοί μας και πάμε για ό,τι καλύτερο. Ίσως χρωστάμε κάτι για τις γιορτές στον κόσμο μας. Λίλα και Κοροβέσης δεν υπολογίζονται όπως ξέρετε λόγω τιμωριών».

Για το αν είναι εύκολο να μεταμορφώσεις γρήγορα μια ομάδα στη μέση της σεζόν: «Η ποιότητα που έχουν οι παίκτες, μπορεί να παίξει ρόλο. Σήμερα κινήθηκε πολύ όμορφα η άμυνα, ήταν καταπληκτικοί οι Τσουκαλάς και Βίλα, μας έβγαλαν ταχύτητα και επιθετικότητα».

Για το αν βρήκε έναν ακόμα παίκτη στα χαφ με την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε ο Βίλα: «Είναι πολυσύνθετος παίκτης ο Βίλα. Δεν έχω πρόβλημα να το πω, γιατί είναι προσγειωμένος στη δουλειά του. Έπαιζε ρόλο να περιορίσει τον παίκτη που ξεκινάει από εκεί η οργάνωση του παιχνιδιού του Εργοτέλη (Πελέ). Κάθε φορά στην πίεση βγάζαμε και επιθέσεις. Ο Βίλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες θέσεις και να είναι καλός».

Για το πάθος που είχε η ομάδα: «Χωρίς πάθος δεν γίνεται τίποτα, ακόμα και στη ζωή μας. Και με τον ΠΑΟΚ το είχαμε βγάλει. Πιέσαμε πάρα πολύ σήμερα και δεν κυκλοφόρησε ο αντίπαλος την μπάλα. Στα προηγούμενα ματς δεν είχαμε κατοχή και το πληρώσαμε, αυτήν τη φορά δουλέψαμε σ' αυτό, πιέσαμε, δεν αφήσαμε την μπάλα στον αντίπαλο και από εκεί και πέρα έχουμε την ποιότητα να βγάλουμε αυτούς τους συνδυασμούς που είδατε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: