Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Θεματικό πάρκο η Τούμπα!!

Ένα διήμερο αποκλειστικά για... παιδιά ετοιμάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία για δύο μέρες θα μετατρέψει την Τούμπα σε ένα θεματικό πάρκο, με πολλές δραστηριότητες, παιχνίδια και διαγωνισμούς για τους μικρούς της φίλους.
Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή για τα παιδιά και ο ΠΑΟΚ φροντίζει να την κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη. Την Παρασκευή (20.12) και το Σάββατο (21.12) ο περιβάλλων χώρος της Τούμπας από τις 12.00 ως τις 20.00 θα μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο θεματικό πάρκο αφιερωμένο στους μικρούς φίλους της ομάδας, αλλά και σε όλα τα παιδιά (μικρά και μεγάλα) της πόλης που θέλουν να διασκεδάσουν, να χορέψουν, να παίξουν, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους  και να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα.

Οσοι βρεθούν στην Τούμπα θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε σουτ δύναμης, σουτ ευστοχίας και κεφαλιές, να παίξουν ποδόσφαιρο ένας εναντίον ενός, human soccer foosball, πινγκ πονγκ, βελάκια, να σκαρφαλώσουν σε τοίχο αναρρίχησης, να οδηγήσουν αυτοκίνητο της F1, να κάνουν σε F1 pit stop (διαγωνισμό αλλαγής ρόδας), να συμμετάσχουν σε τουρνουά Playstation, να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους ως τερματοφύλακες και να κάνουν πολλές άλλες δραστηριότητες.

Επίσης, οι επισκέπτες του θεματικού πάρκου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τουρνουά των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ σε γήπεδάκι 11 εναντίον 11, να γνωρίσουν από κοντά και να πάρουν αυτόγραφα από παίκτες της πρώτης ομάδας, να ψωνίσουν από το PAOK Official Store, να φωτογραφηθούν και να περάσουν όμορφα ΠΑΟΚτσήδικα Χριστούγεννα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: