Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ντε Βινσέντι: «Να βοηθάω τον ΠΑΣ»

Χαρούμενος για τη νίκη του ΠΑΣ απέναντι στον Εργοτέλη αλλά και την προσωπική του απόδοση παρουσιάστηκε ο Τόμας Ντε Βινσέντι.

Ντε Βινσέντι: «Να βοηθάω τον ΠΑΣ»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στον Εργοτέλη χαρίζοντας τη νίκη, 2-0, στον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Τόμας Ντε Βινσέντι μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, με δηλώσεις του στη Nova, στάθηκε στην επιστροφή της ομάδας του στις νίκες αλλά και τη σημασία που έχουν βαθμολογικά οι εντός έδρας αγώνες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η ομάδα επέστρεψε στις νίκες και πήρε τους 3 βαθμούς. Αυτό που θέλω εγώ είναι να παίζω καλά για να μπορώ να βοηθάω την ομάδα. Από την στιγμή που σημείωσα δυο γκολ νομίζω ότι είχα μια καλή παρουσία.

Πιθανότατα λόγω των ηττών να μην έβγαινε η δουλειά που κάνουμε όμως δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις κάτι που το δείξαμε μέσα στο γήπεδο σήμερα με τη νίκη που κάναμε.

Με εξαίρεση τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ οι υπόλοιπες ομάδες είναι στα ίδια επίπεδα και όποια κάνει δύο σερί νίκες καταφέρνει να ξεχωρίσει στην βαθμολογία. Σε ότι αφορά την ομάδα μας εμείς πρέπει να μην χάσουμε πολλούς βαθμούς στην έδρα μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στα εκτός έδρας παιχνίδια .

Τα γκολ τα αφιερώνω στην οικογένεια μου και την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: