Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Σε 7 έτη 12 στόπερ (Μελίσσης 2 εκ.) και τώρα 13άρι;

"Ντου από Παντού" με την άμυνα του Παναθηναϊκού, το νέο στόχο και τα 12 στόπερ που περάσανε τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν κάνανε τη διαφορά. Θα πιάσει φέτος το ...13άρι; Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα κοιτάει να δει τι θα κάνει με την άμυνα κι αν τελικά θα πάρει στόπερ, στην περίπτωση που φύγει ο Σίλντενφελντ.
Τη διαφορά
Φυσικά, το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας δεν είναι τωρινό. Ούτε λίγο, ούτε πολύ τα τελευταία έξι – εφτά χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει 12 στόπερ, εκ των οποίων κανένα δεν έκανε τη διαφορά, με συνέπεια άλλοτε περισσότερο, κι άλλοτε λιγότερο τα αμυντικά προβλήματα να συνεχίζονται. Στον αριθμό "12" συμπεριλαμβάνονται και οι δανεικοί.
Τα ονόματα
Κι επειδή δεν μιλάμε στην τύχη, ας αναφέρουμε τα ονόματα. Άντονσον και Σαριέγκι. Ενακαρίρε και Μελίσσης. Καντέ και Μπίαρσμιρ. Ντέιβιντ και Μπουμσόνγκ. Βελάσκες και Πίντο. Σίλντενφελντ και Κουτρουμπής.
Οι δυο πιο ακριβοί
Ο ακριβότερος απ΄ όλους, όπως όλοι γνωρίζουν ήταν ο Μελίσσης που ούτω λίγο, ούτε πολύ κόστισε 2.000.000 ευρώ στους πράσινους. Κι ακολούθησε ο Γάλλος Μπουμσόνγκ με σχεδόν 1.000.000.
Δεν λύθηκε
Πόσοι απ΄ αυτούς τους 12 ικανοποίησαν; Μάλλον κανένας. Και σίγουρα το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν λύθηκε. Γι΄ αυτό σχεδόν κάθε χρόνο έψαχνε για καινούργιους παίκτες, μήπως και βρει τον σέντερ μπακ που χρειάζεται.
Ο τυχερός;
Αν αποκτηθεί, λοιπόν, κεντρικός αμυντικός σ΄ αυτή τη μεταγραφική περίοδο θα είναι ο 13ος από το 2006 και μετά. Λέτε να είναι και ο τυχερός; Να πιάσει, δηλαδή, αυτή τη φορά 13άρι ο Παναθηναϊκός με μια επιλογή του στα στόπερ; Ίδωμεν...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: