Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Συνέχισαν με νίκες Μπενφίκα, Πόρτο!!

Με νίκες συνέχισαν Μπενφίκα και Πόρτο, που παρέμειναν πρώτες στους ομίλους του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Στην πρώτη θέση των ομίλων τους παρέμειναν Μπενφίκα και Πόρτο, που αντιμετώπισαν Λεϊσόες και Πεναφιέλ, αντίστοιχα, για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Οι «αετοί» της Λισσαβόνας επικράτησαν με 2-0 της Λεϊσόες χάρη στα τέρματα των Ντζούριτσιτς (28') και Καβαλέιρο (87'), ενώ οι «δράκοι» διέσυραν την Πεναφιέλ με «τεσσάρα». Ο Κουαρέσμα άνοιξε τον... χορό των γκολ στο 11', με τον Μαρτίνεζ να αναλαμβάνει δράση στο 61' και στο 74'. Ο Βαρέλα έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα για να διαμορφώσει το τελικό 4-0.
Από εκεί και πέρα, Ρίο Άβε και Βιτόρια Σετούμπαλ έμειναν στο 1-1. Ο Πεδρόσο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους για να ισοφαρίσει ο Ζοεάνο στο 85' για τους γηπεδούχους. Την ισοπαλία μοιράστηκαν και οι Νασιονάλ Ζιλ Βιθέντε. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, με τον Ντζανίνι στο 42' και τον Ρετζινάλντο στο 61', όμως ο Ντάνιελσον είχε την... απάντηση στο 47' και στο 75' για το τελικό 2-2.
Τέλος, νίκες πέτυχαν και οι Πάσος Φερέιρα, Μπράγκα. Η πρώτη επιβλήθηκε 2-1 της Σπόρτινγκ Κοβίλια, με τους Ντελ Βάλε (19'), Μπουβάλ (68') να της «κλειδώνουν» το ματς. Το μόνο που κατάφερε η αντίπαλος ήταν να μειώσει στο 2' των καθυστερήσεων με τον Κιζίτο. Όσο για την Μπράγκα, οι Πάρντο (12'), Ρουσέσκου (76') και Εντίνο (90'+2') της χάρισαν το 3-0 επί της Μπείρα Μαρ.
Τα αποτελέσματα
Μπενφίκα-Λεϊσόες 2-0
Πόρτο-Πεναφιέλ 4-0
Ρίο Άβε-Βιτόρια Σετούμπαλ 1-1
Νασιονάλ-Ζιλ Βιθέντε 2-2
Πάσος Φερέιρα-Σπόρτινγκ Κοβίλια 2-1
Μπράγκα-Μπείρα Μαρ 3-0
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: